Facebook Pixel Τους κάναμε τη μούρη κρέας! Κάπου... ώπα – Δεν ήρθε ο Ζελένσκι να μας σώσει (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-10-26 07:16:00

Τους κάναμε τη μούρη κρέας! Κάπου... ώπα – Δεν ήρθε ο Ζελένσκι να μας σώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τους κάναμε τη μούρη κρέας! Κάπου... ώπα – Δεν ήρθε ο Ζελένσκι να μας σώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR στην εκπομπή «Leaders».

Η ρωσική πρεσβεία δεν προσκλήθηκε στους εορτασμούς της 195ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου, κάτι που εξόργισε τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, απαντώντας σε ανάρτηση του ρωσικού ΥΠΕΞ που τιμούσε τη ναυμαχία του Ναυαρίνου και έκανε λόγο για παραχάραξη της ιστορίας.

Θέση για το θέμα πήρε ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR, Ηλίας Παπανικολάου. Στην αποφώνηση της εκπομπής «Leaders» ο έμπειρος δημοσιογράφος έθιξε το θέμα, χωρίς να παίρνει το μέρος των Ρώσων, αλλά αυτό της ιστορικής αλήθειας.

«Μαθαίνω, ότι στους εορτασμούς για τη ναυμαχία στο Ναυαρίνο, δεν προσκαλέσαμε τα αντιπροσωπεία της ρωσικής πρεσβείας, όπως κάναμε κάθε χρόνο. Συγχαρητήρια τους κάναμε τη μούρη κρέας. Δεν θα μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Κάπου πρέπει να μπει ένα όριο σε όλο αυτό το ουκρανικό πάθος που μας έχει πιάσει. Προφανώς και είναι μία αναμέτρηση άδικη κατά την κρίση μας και δίκαιη για τον ουκρανικό λαό. Αλλά δεν σημαίνει, ότι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους, ότι δεν σκέφτονται την ιστορία, πρέπει να κάνουμε εμείς. Διαγράφουμε δηλαδή τους Ρώσους από τη δική μας ιστορία, επειδή οι Ρώσοι επιτίθενται στην Ουκρανία.

Γιατί στο Ναυαρίνο κάποιοι τύποι σαν τους Ρώσους, τους Γάλλους, τους Άγγλους μας έσωσαν. Δεν ήρθε ο ξάδελφος του Ζελένσκι να μας σώσει. Οπότε παρακαλώ πολύ λίγο ψυχραιμία. Όπως λένε οι Νεοέλληνες κάπου... ώπα. Ναι να φύγει ο αδικός Πούτιν από την Ουκρανία, αλλά να μην διαγράψουμε και την ιστορία μας», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Leaders», ο οποίος στην εκπομπή της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022 φιλοξένησε τον συγγραφέα και ιστορικό, Ήρκο Αποστολίδη.

Δείτε τι είπε ο Ηλίας Παπανικολάου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags