Facebook Pixel Leaders: Φοβερή αποκωδικοποίηση tweet του Έλον Μασκ! Οι Τούρκοι θα κοιτούν την πλάτη μας… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-02-01 13:07:00

Φοβερή αποκωδικοποίηση tweet του Έλον Μασκ! Οι Τούρκοι θα κοιτούν την πλάτη μας… (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Φοβερή αποκωδικοποίηση tweet του Έλον Μασκ! Οι Τούρκοι θα κοιτούν την πλάτη μας… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορούν να δημιουργήσουν τον ίδιο θόρυβο με ένα γράμμα, με μία κίνηση και να μας κοιτάξουν στα μάτια;

Μία φοβερή αποκωδικοποίηση του… ελληνικού tweet του Έλον Μασκ, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2022, έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Leaders», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, στις 21:00 στο starx.gr.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος τράβηξε για μία ακόμα φορά την προσοχή, αναρτώντας ένα αινιγματικό tweet στο οποίο έγραψε μονάχα το γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου «Ω».

Μερικές ώρες αργότερα, έδωσε εξήγηση για το tweet αυτό αλλά μέχρι τότε οι θεωρίες των χρηστών φούντωσαν. Κάποιος εξήγησε ότι «Ω» είναι το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, αλλά και σύμβολο των μαθηματικών. Άλλος του έγραψε το γράμμα «Α».

Ένας άλλος χρήστης του κοινωνικού δικτύου κάλεσε τον Έλον Μασκ «να μην ονομάσει έτσι το παιδί» του, ενώ κάποιοι αναφέρθηκαν στην εταιρεία ρολογιών Omega.

Την εξήγηση, τελικά, έδωσε ο ίδιος ο Μασκ με ένα δεύτερο tweet όπου έλεγε: «Αντισταθείτε στο ρεύμα» (Resist the current). Το «Ω» είναι το σύμβολο για τη μονάδα μέτρησης Ωμ (Ohm) της ηλεκτρικής αντίστασης για συνεχές ρεύμα.

«Άνθρωποι από τα νησιά Φερόες μέχρι την Ινδία και το Πακιστάν προσπάθησαν να ερμηνεύσουν την κίνησή του, αλλά και έμαθαν όσοι δεν γνώριζαν τί είναι το γράμμα «Ω», αλλά τί μπορεί να παριστάνει και να εκπροσωπεί ως σημασία», σημείωσε ο Ηλίας Παπανικολάου στην αποφώνηση της εκπομπής και κατέληξε:

«Προκαλώ τους Τούρκους συναδέλφους που καθημερινά μας καθυβρίζουν στις τηλεοράσεις τους, να δημιουργήσουν τον ίδιο θόρυβο με ένα γράμμα, με μία κίνηση. Και μετά να έρθουν να μας κοιτάξουν στα μάτια. Μέχρι να το κάνουν αυτό, θα κοιτάνε την πλάτη μας».

Δείτε το μήνυμα του διευθυντή ειδήσεων του STAR channel:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags