Facebook Pixel Σημαντική νίκη για Μπασκόνια με σούπερ Ραγκαβόπουλο, Χάουαρντ
Μπάσκετ
| 2024-02-01 23:50:00

Σημαντική νίκη για Μπασκόνια με σούπερ Ραγκαβόπουλο, Χάουαρντ κόντρα Μακάμπι (Hls)

Sportdog Team

Έχοντας σαν όπλο τους τα τρίποντα και με τον Έλληνα φόργουορντ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση οι Βάσκοι επικράτησαν με 92-82 της Μακάμπι, καλύπτοντας παράλληλα τη διαφορά του πρώτου γύρου, ανεβαίνοντας έτσι στο 13-12, ίδιο πλέον ρεκόρ που έχει και η ισραηλινή ομάδα.

Euroleague: Εύκολη επικράτηση για τη Μπασκόνια κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που βρήκε αντίσταση μόνο για 10 λεπτά από τους Ισραηλινούς! Με τρομερό για ακόμη ένα παιχνίδι τον Μάρκους Χάουαρντ η Μπασκόνια επικράτησε της Μακάμπι με 92-82 για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο 24χρονος γκαρντ μπορεί να πέτυχε το πρώτο του καλάθι μόλις 1:50 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο πήρε «φωτιά» πετυχαίνοντας τους 18 από τους 20 πόντους που είχε στο πρώτο ημίχρονο με 3/3 δίποντα και 4/7 τρίποντα.

Η Μακάμπι είχε σε πολύ καλό βράδυ τον «δαιμονισμένο» το τελευταίο διάστημα Γουέιντ Μπόλντγουιν που πέτυχε 18 στο πρώτο ημίχρονο από τους 25 συνολικά, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος επιθετικά.

Το εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και όλο το παιχνίδι! Οι Βάσκοι βέβαια δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με πρωταγωνιστή τον δικό μας Νικόλα Ρογκαβόπουλο που μπήκε «ζεστός» στην τρίτη περίοδο με 3/4 τρίποντα αλλά και τον «συνήθη ύποπτο» Τσίμα Μονέκε (15π + 15ριμπάουντ) διαχειρίστηκε τη διαφορά και δεν την άφησε να πέσει σε μονοψήφιο αριθμό.

Τα δεκάλεπτα:

20-26, 34-21, 19-13, 19-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση που "αλλάζει" τον Ολυμπιακό - "Γρήγορος, δυναμικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι - Τριάδα στην άμυνα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags