Facebook Pixel «Καφάρες» Ιβάν για Ολυμπιακό: «Ήταν ντροπή, δεν θέλουν να κερδίζει κάποιος άλλος…»!
| 2017-05-08 01:02:00

«Καφάρες» Ιβάν για Ολυμπιακό: «Ήταν ντροπή, δεν θέλουν να κερδίζει κάποιος άλλος…»!

«Καφάρες» Ιβάν για Ολυμπιακό: «Ήταν ντροπή, δεν θέλουν να κερδίζει κάποιος άλλος…»!

Ο Σαββίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και τα… έχωσε ξανά στους Πειραιώτες!

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επέστρεψε πρωταθλήτρια από του Ρέντη στη Θεσσαλονίκη, με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την υποδοχή!

Εκεί ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου προχώρησε σε δηλώσεις, όπου ανέφερε πως είναι ντροπή τα όσα έγιναν στου Ρέντη!

«Πρέπει να έχουν όφελος το ένα στο άλλο. Για μας η βάση είναι πάντα το ποδόσφαιρο και χθες κάναμε μια καλή εκκίνηση και σήμερα μου λένε οι φίλαθλοι ότι κοιμηθήκαμε με Κύπελλο και ξυπνήσαμε πρωταθλητές. Αυτό είναι καταπληκτικό. Εγώ στεναχωρήθηκα στο Παλατάκι, αλλά το διαισθανόμουνα επειδή είχαμε κερδίσει στην Αθήνα και μπορούμε να το καταφέρουμε.

Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μία ημέρα, η αίσθηση είναι ότι αυτοί δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν ότι κάποιος άλλος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι και με τη χαρά του αντιπάλου και αυτή η εποχή θα έρθει. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είμαι πεπεισμένος. Είναι ντροπή να βλέπω αυτά που έγιναν στο κλειστό στο βόλεϊ»
, ήταν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags