Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή εξέλιξη με τη Σάκκαρη!
| 2017-10-02 16:37:00

Φοβερή εξέλιξη με τη Σάκκαρη!

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη με τη Σάκκαρη!

Η κορυφαία Ελληνίδα τεννίστρια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη!

Η εκπληκτική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, στο τουρνουά Γουαχάν  όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό, την βοήθησαν να κάνει άλμα 30 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη και να βρίσκεται στο νούμερο 50 του κόσμου. 

 Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πριν από μια εβδομάδα, βρέθηκε στην καλύτερη θέση της καριέρας της, στο νούμερο 80, όμως η πορεία της στην Κίνα ήταν εντυπωσιακή. Δεν είναι απλά ότι έφτασε στον  ημιτελικό, αλλά το γεγονός ότι στην πορεία της μέχρι εκεί, απέκλεισε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις, όπως η Βοσνιάκι. Η Σάκκαρη είναι στην καλύτερη θέση που είχε ποτέ στην καριέρα της και αυτό που θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να παραμείνει εκεί, και γιατί όχι να κερδίσει αν μπορεί και μερικές θέσεις ακόμα. 

 Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, υποχώρησε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται στο νούμερο 208. Όσων αφορά την κορυφή, Μουγκουρούθα, Χάλεπ και Σβιτόλινα παρέμειναν στις  πρώτες τρεις θέσεις, όμως η Οσταπένκο κέρδισε  δυο θέσεις, και είναι στο νούμερο 8 που είναι ρεκόρ καριέρας για την Λετονή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags