Εμείς έχουμε να πούμε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Ζαρντίμ δεν έχει δει καλά, καλά τον ποδοσφαιριστή από κοντά. Αν και σίγουρα τον έχει παρακολουθήσει από βίντεο. Από την άλλη πλευρά ο παίκτης ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες, λόγω των υποχρεώσεών του στο Euro.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος είπε ότι προχωράει ουσιαστικά χωρίς τον σέντερ φορ, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να δούνε πρώτα απ’ όλα τι θα κάνουν οι ίδιοι.

Κι εδώ που τα λέμε δεν είναι εποχή για να χαραμίζονται γκολτζήδες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τους Μιραλάς, Τζιμπούρ να σκοράρουν κατά ριπάς, όμως και οι Πάντελιτς, Μήτρογλου μια χαρά είναι, αφού ο Ολυμπιακός θα παίζει σε τρείς διοργανώσεις.

Και γιατί όχι, μάλιστα, ο Μήτρογλου να γίνει και βασικός; Τι του λείπει, δηλαδή; Και σκοράρει, αλλά κι εμπειρίες έχει αποκτήσει, ενώ την περασμένη σεζόν έδειξε πολύ σοβαρό πρόσωπο. Παίζει ρόλο ότι έφυγε και ο Βαλβέρδε, αφού δεν πόνταρε πάνω του ο Βάσκος.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα: Θα βάζει τα γκολ ή το όνομά του θα απασχολεί στις κουβέντες και τις εφημερίδες; Θα στεριώσει, δηλαδή, στον Ολυμπιακό ή θα συνεχιστεί αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τους δανεισμούς, τις επιστροφές ή τις συζητήσεις περί πώλησης; Τώρα κληρώνει για Μήτρογλου που, λογικά, έχει βασικό στόχο να πείσει τον Ζαρντίμ τις επόμενες μέρες.