Ο Πλατανιάς πλέον είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς σκορ στα Γιάννινα.

Έφυγε το άγχος, ήρθαν τα γκολ!

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του ματς να είναι κάκιστος. Ο Πανθρακικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει φάσεις. Όσο κυλούσε όμως ο χρόνος, οι παίκτες του Πλατανιά έδιωχναν το άγχος του πρώτου εντός έδρας αγώνα και... ανέβαζαν στροφές. Στο 20' μάλιστα έφτασαν και μία... ανάσα από το γκολ, όταν ο Αναστασάκος στο 20' δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε ένα μοναδικό τετ α τετ.

Ο έμπειρος επιθετικός όμως, πήρε το... αίμα του πίσω 10' λεπτά αργότερα, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊτζιτς πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0. Η κίνηση του επιθετικού των Κρητικών ήταν εξαιρετική, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως ευθύνη για το γκολ φέρει και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων που έκανε λανθασμένη έξοδο. Το γκολ αυτό πάντως άλλαξε για τα καλά την ροή του αγώνα. Ο Πλατανιάς στα επόμενα λεπτά ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό και κατάφερε μάλιστα να κλείσει το ημίχρονο και με ένα δεύτερο γκολ. Στο 43' ο Ουντότζι σούταρε πάνω στον Αντίλοβιτς, ωστόσο στην επαναφορά ο Μαραγκουδάκης με όμορφο σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0.

Ακύρωσε κανονικό γκολ...

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μετριότατο. Ο Πλατανιάς έχοντας το 2-0 κρατούσε μπάλα, είχε καλή κυκλοφορία και κρατούσε άνετα το υπέρ του σκορ. Από την πλευρά του ο Πανθρακικός αν και προσπάθησε, δεν μπόρεσε ουσιαστικά να απειλείσει τους γηπεδούχους. Βέβαια, η εικόνα του ματς ίσως να ήταν εντελώς διαφορετική, αν στο 62' ο επόπτης δεν ακύρωνε λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ που σημείωσε ο Κοντογουλίδης. Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα των Χανίων πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (82΄ Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (59΄ Γκονζάλες), Ουντότζι (88΄ Παληγεώργος), Αναστασάκος.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Στάθης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Βιγιαρέχο, Μουναφό, Πρίττας (58΄ Μιχαλόπουλος / 71΄ Γωνιάδης), Μίνγκα (46΄ Κοντογουλίδης), Λουσέρο, Μπαϊκαρά, Κυβελίδης.