Facebook Pixel Κάκωση ο «Φέτφα», θεραπεία ο Ιμπαγάσα!
| 2012-10-15 20:36:00

Κάκωση ο «Φέτφα», θεραπεία ο Ιμπαγάσα!

Κάκωση ο «Φέτφα», θεραπεία ο Ιμπαγάσα!

Μοιρασμένα ήταν τα συναισθήματα την Δευτέρα στου Ρέντη, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη μία είδε τους Νταβίντ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας να ανεβάζουν στροφές και από την άλλη τους Γιάννη Φετφατζίδη και Αριέλ Ιμπαγάσα να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι Φουστέρ και Χολέμπας γυμνάστηκαν στο γήπεδο, κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν ο Φετφατζίδης λόγω μίας κάκωσης στο πόδι και ο Ιμπαγάσα. Ο πρώτος αναμένεται αύριο (10:30 είναι προγραμματισμένη η πρωινή προπόνηση) να δοκιμάσει να «μπει» με την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων, αλλά και τακτική. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα, κάνοντας εναλλαγές στους «μπαλαντέρ», οι οποίοι βοηθούσαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού με πάσες από τις πλάγιες γραμμές.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags