Facebook Pixel Έκπληξη «Φέτφα»!
| 2012-11-16 18:32:00

Έκπληξη «Φέτφα»!

Έκπληξη «Φέτφα»!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν περίμενε ότι θα έμενε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Κέρκυρα και πλέον περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Η έκπληξη του «Φέτφα» στου Ρέντη μόλις ανακοινώθηκε η αποστολή ήταν και προφανής και μεγάλη. Ο ίδιος παίκτης έχοντας ανεβάσει για τα καλά ρυθμούς στου Ρέντη και όντας στις βασικές επιλογές του Λεονάρντο Ζαρντίμ στα εσωτερικά διτέρματά του (στις πτέρυγες μαζί με τον Βλαχοδήμο) περίμενε και να είναι στην αποστολή αλλά να πάρει μία ευκαιρία, παίζοντας βασικός κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Φετφατζίδης τις τελευταίες μέρες ήταν για τα καλά ανεβασμένος και στα οικογενειακά διπλά και στις ασκήσεις. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, έδειχνε τεράστια όρεξη και θέληση και ήταν και όσο αποτελεσματικός χρειαζόταν. Η προσδοκία του λοιπόν ήταν να είναι στους εκλεκτούς για το ματς του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη και να πάρει χρίσμα βασικού.

Εν τέλει τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο Φετφατζίδης μιλώντας στο περιβάλλον του ξεκαθάριζε πως ξαφνιάστηκε έντονα από την απόφαση του προπονητή του και πως θα ήθελε πολύ να είναι στο αρχικό σχήμα με τους Φαίακες, ωστόσο συμπλήρωνε πως σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Ο διεθνής χαφ είναι πια πιο πεισμωμένος από ποτέ για την καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Ζαρντίμ έχει δείξει με τον τρόπο του όλο αυτό το διάστημα ότι δεν τον υπολογίζει όσο θα περίμενε και θα ήθελε ο ίδιος ο Φετφατζίδης. Πλέον ο ποδοσφαιριστής, που την Τετάρτη υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2016, αναμένει να πάρει ευκαιρίες στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το ματς με την Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που πάντως δεν φαντάζει τόσο πιθανό.

Εκτός των άλλων πάντως με δεδομένο ότι ο Φετφατζίδης δεν χρησιμοποιείται τόσο φέτος στην ομάδα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του δανεισμού του σε ομάδα του εξωτερικού τον Γενάρη. Είναι κάτι που ίσως τεθεί άμεσα επί τάπητος προκειμένου ο «Φέτφα» να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags