Την άλλη Δευτέρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση αγωνίζεται στην Κομοτηνή την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου κόντρα στον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα, τρεις ημέρες πριν το πρώτο ματς Κυπέλλου με την Καβάλα εκτός έδρας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν σκεφτεί την παραμονή στην Βόρειο Ελλάδα, αλλά τελικά δεν θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο αφού δεν θα συνέφερε με τις τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο και αναζήτηση γηπέδου για προπόνηση Τρίτη και Τετάρτη.

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει κανονικά στην Αθήνα για να ξαναφύγει, αλλά η αλλαγή δεδομένων έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αποστολή θα πρέπει να κάνει δύο ταξίδια σε δύο ημέρες. Ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός έτσι όπως μεταφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, αναφέρει ότι η Ένωση θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου το πρωί, αφού θα διανυκτερεύσει στην Κομοτηνή το βράδυ της Δευτέρας μετά το ματς (ξεκινά ο αγώνας στις 19:30).

Η ομάδα θα επιστρέψει το πρωί της Τρίτης, θα πάει απευθείας για προπόνηση στα Σπάτα, όπως και μία ημέρα μετά (Τετάρτη) και μετά το τέλος αυτής θα αναχωρήσει για την Καβάλα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου με τους «αργοναύτες» για την 3η φάση του Κυπέλλου. Κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον Έβαλντ Λίνεν.

ΠΗΓΗ: aek365