ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

87' -Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κουρέλλας παίρνει τη θέση του Παπαδημητρίου.

81' Κίτρινη στον Ενσαλίουα

78' -Δεύτερη αλλαγή για την Καβάλα: Ο Οξύζογλου στη θέση του Χλωρού.

75' -Δύο αλλαγές για την ΑΕΚ: Μέσα ο Παυλής, έξω ο Σταματής. Κατσικοκέρης αντί του Κατίδη.

Κατσικοκέρη και Παυλή ο Λίνεν

72' Κεφαλιά του Μπρατσιάνι άουτ...

68' -Πρώτη αλλαγή για Καβάλα: Ο Ντο Σάντος αντί του Αναστασόπουλου.

64' Ανεβαίνει η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος χωρίς ωστόσο να έχει απειλήσει τον Αποστολίδη.

56' Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Ο Ενσαλίουα έβγαλε τον Χλωρό τετ α τετ με τον Αραμπατζή, ο οποίος βγήκε έγκυρα έκλεισε το οπτικό του πεδίου και απέκρουσε το πλασέ του παίκτη της Καβάλας, από τον οποίο κέρδισε στη συνέχεια φάουλ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

40' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιέ, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

39' Κίτρινη στον Γιάγκο

36' Κίτρινη στον Τσουκαλά.

31' Διαμαρτυρίες για πέναλτι στην ΑΕΚ για χέρι του Ντιέ. Το ριπλέι δικαιώνει τις φωνές των "κιτρινόμαυρων". Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση φωνάζει για τη διαιτησία από το ματς με τον Πανθρακικό, ενώ δεν της έχει δοθεί πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε χέρι του Χολέμπας.

30' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Μπουγαΐδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά με τον Αποστολίδη να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση διατηρώντας το 0-0.

21' Σουτ του Γροντή μακριά από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

20' Πάλι μπροστά η Καβάλα. Ο Πλιάγκας έβγαλε σέντρα από δεξιά αλλά ο Τσούπρος πρόλαβε να διώξει με κεφαλιά προ του Ενσαλίουα

15' Πρώτη καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Τσούπρος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά καθώς έφυγε λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη.

11' Κοιμήθηκε ξανά η άμυνα της ΑΕΚ: Ύστερα από γύρισμα του Πλιάγκα από αριστερά, ο Ντόσης βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας των "κιτρινόμαυρων", αλλά δεν έπιασε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να φύγει άουτ...

6' Mια ανάσα από το 1-0 η Καβάλα! Ο Αναστασόπουλος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα στο χώρο του κέντρου, έκανε κούρσα χωρίς κανέναν να τον σταματήσει, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Χλωρό ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αραμπατζή.

2' Πρόβλημα με Κατίδη με το καλησπέρα, ο οποίος πιάνει τον αστράγαλό του. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος μέσος παίζει με διάστρεμμα.

1' Έναρξη αγώνα.

Καβάλα (Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίουα, Ντιέ, Χλωρός, Παγώνης, Ντόσης, Λιάγκας, Αναστασόπουλος.

ΑΕΚ (Λίνεν): Αραμπατζής, Β.Βλάχος, Γιάγκο, Τσούπρος, Μπουγαΐδης, Ρίκκα, Τσουκαλάς, Γροντής, Σταματής, Παπαδημητρίου, Κατίδης