Facebook Pixel Ούτε ο Τζίγγερ δεν το περίμενε!
| 2013-01-30 20:23:00

Ούτε ο Τζίγγερ δεν το περίμενε!

Ούτε ο Τζίγγερ δεν το περίμενε!

Ο Λουκάς Βύντρα είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και ο σκύλος θυμάται τα λόγια του Γιάννη Βαρδινογιάννη που τον αποθέωνε στο «αντίο» του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Η απόφαση του Λουκά Βύντρα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές, ξάφνιασε τους πάντες στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Και δεν μιλάμε μόνο για τον κόσμο και τους νυν διοικούντες, οι οποίοι έδειξαν με πράξεις πως δεν ήθελαν στο ρόστερ τον διεθνή μπακ, αλλά αναφερόμαστε και στην διοίκηση που τον έφερε στον Παναθηναϊκό.


Ο Τζίγγερ άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον συγκεκριμένο παίκτη και είναι χαρακτηριστικό πως και στην τελευταία του συνέντευξη, αφού ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το «τριφύλλι», τον ευχαρίστησε δημόσια για την παρουσία του στην ομάδα.

Η δήλωση του ήταν η εξής: «Ο Γιάννης Γκούμας και ο Λουκάς Βύντρα αποτελούν το πρότυπο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα έπρεπε να έχει στις τάξεις του ο Παναθηναϊκός. Έδιναν τα πάντα για την ομάδα. Άκουγαν πολλά από τον κόσμο, όμως δούλευαν συνεχώς για την ομάδα».

Άραγε λέτε να αλλάξει γνώμη αν τελικά ο Λουκάς ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags