Είναι να γελάει κανείς με αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό... Πριν λίγες μέρες όλοι οι λεφτάδες του Παναθηναϊκού θα έβαζαν, λέει, χρήματα για να φέρουν πίσω τον Σισέ.

Τώρα, όμως, που η ομάδα έχει μείνει μόνο με τον ...Τοτσέ στην επίθεση, δε δίνουν ούτε φράγκο για να γίνει η μεταγραφή του Μπόιντ, που υποτίθεται ότι ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για την επίθεση.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Σκωτσέζος επιθετικός ζήτησε από τους "πράσινους", σαν εγγύηση, μια προκαταβολή 40 χιλιάρικα, για να γίνει η μεταγραφή.

Από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, αρνήθηκαν και του πρότειναν ...10 χιλιάρικα! Για 30 χιλιάρικα, με λίγα λόγια, χάλασε η μεταγραφή του Μπόιντ!

Βέβαια, οι "πράσινοι" πρότειναν αύξηση στις αποδοχές του παίκτη (από 100 χιλ. στα 120 χιλ.) αλλά ο παίκτης ήθελε να εξασφαλίσει χρήματα μπροστά και δεν δέχθηκε (ψάχνεται τώρα για Β΄ Γερμανίας, Αυστραλία και Κίνα).

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κάνει μια μεταγραφή επειδή δεν μπορούσε να δώσει 30.000 ευρώ! Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις, ενώ πριν λίγες μέρες οι Παναθηναϊκάρες έβγαιναν μπροστά και έδιναν ένα σωρό λεφτά για την επιστροφή του Σισέ. Μιλάμε για χοντρό δούλεμα στον κόσμο, ο οποίος φαίνεται να κάνει υπομονή, μέχρι να ξεσπάσει...