Facebook Pixel Πέμπτος με Βαρδινογιάννη; Ποτέ!
| 2013-03-09 10:30:00

Πέμπτος με Βαρδινογιάννη; Ποτέ!

Πέμπτος με Βαρδινογιάννη; Ποτέ!

Ζεστός ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει τα ματς της αγωνιστικής. Συμβουλεύει τον ΠΑΟΚ και χαρακτηρίζει ντέρμπι το ΠΑΟ-Κέρκυρα! "Η ΑΕΚ θα χρειαστεί δύο παλάμες για το μέτρημα;"!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν σηκώνει κουβέντα, τι θα μπορούσε να πει κάνεις; Παλιά ήταν ντέρμπι, τώρα τι είναι; Πόσο ντέρμπι μπορεί να είναι αυτό το ματς; Αν έφαγε τέσσερα γκολ στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ, τώρα το θέμα είναι μήπως πιάσει και την άλλη παλάμη το μέτρημα. Στην ΑΕΚ ισχύουν σχεδόν τα ίδια με αυτά που ισχύουν και στον Άρη και τα έχω γράψει κι άλλες φορές.

Για το Πλατανιάς-ΠΑΟΚ, δεν έχω να πω και πολλά. Μόνο πως θα πρέπει να καταλάβουν στον Δικέφαλο ότι αντίπαλός τους δεν είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο Πλατανιάς και όχι ο Άγγελος. Διαφορετικά δεν θα κερδίσουν το κόκκινο τριφύλλι!

Όσο για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα; Μήπως αυτό το παιχνίδι είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής; Μόλις κερδίσει και αυτό το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει τον μεγαλύτερο φετινό στόχο του. Δηλαδή να καταξιωθεί στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Είναι από τα άγραφα ότι ο μεγαλεπήβολος στόχος του Παναθηναϊκού, της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών, είναι να τερματίσει πέμπτος! Αν αυτό γινόταν την εποχή του Βαρδινογιάννη, η Motor Oil δεν θα έβγαζε λάδια, αλλά τίποτα άλλο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags