Facebook Pixel Γιατί καθυστερεί του Στέφενς;
| 2013-06-16 10:09:00

Γιατί καθυστερεί του Στέφενς;

Γιατί καθυστερεί του Στέφενς;

Δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές με τον Ολλανδό. 

Οι ώρες συζητήσεων όσον αφορά το συμβόλαιο που θα φέρει από τη μια πλευρά την υπογραφή του Χούουμπ Στέφενς και από την άλλη του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα έχουν πλέον ξεπεράσει σε σύνολο τις 16, όμως ούτε χθες το θέμα έκλεισε.

Η πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν δέκα ώρες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δυο πλευρές πάτησαν και πάλι «παύση» στις συζητήσεις χωρίς όμως να έχουν τελειώσει. Η πλευρά του Ολλανδού τεχνικού προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια, γεγονός που εχει αναγκάσει αρκετές φορές τις δυο πλευρές να κόψουν και να ράψουν σημεία του συμβολαίου, τα οποία θα πρέπει να είναι σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, ολλανδικά, ρωσικά).

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, με τις δυο πλευρές να έχουν προαναγγείλει τη συνεργασία τους, φαίνεται πως αμφότερες έχουν τη διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι οποίες γίνονται συνεχώς για να φτάσουν στο τελικό συμβόλαιο. Ανησυχία πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει στους ανθρώπους του «δικέφαλου» παρά την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί.

Και αυτό διότι μπορεί οι εκπρόσωποι του Ολλανδού τεχνικού να συζητούν, να γράφουν, να σβήνουν και να ξαναγράφουν λεπτομέρειες του συμβολαίου, ο ίδιος όμως ο Στέφενς δείχνει όλη τη διάθεση να συζητήσει θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ δείχνοντας πως το θέμα με το συμβόλαιο θα τελειώσει θετικά, έστω κι αν έχει καθυστερήσει.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags