Facebook Pixel Ο Στέφενς, ο Λαζάρου και η ...Αλιμπέρτη!
| 2013-06-18 14:00:00

Ο Στέφενς, ο Λαζάρου και η ...Αλιμπέρτη!

Ο Στέφενς, ο Λαζάρου και η ...Αλιμπέρτη!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ με τον γνωστό σεφ και την… καψούρα του Γιάννη Πάριου; Ο απολαυστικός Γιώργος Μύρτσος εξηγεί στον sportdog!

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!



O Στέφενς είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής και από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν έρθει μαζί με τον Βαλβέρδε και τον Κούπερ! Απλά να ξέρουμε πως οι προπονητές δεν είναι μάγοι και δεν μπορεί ο Στέφενς να κάνει π.χ. τον Ρόμπερ παίκτη...


Δεν φτάνει μόνο ο προπονητής, πρέπει να υπάρχουν και τα κατάλληλα εργαλεία. Ο μάγειρας ο Λαζάρου για παράδειγμα που τον πάω, αν του δώσεις να μαγειρέψει με πέτρες θα στις κάνει νόστιμες αλλά θα παραμείνουν πέτρες. Έτσι είναι και με τους προπονητές.

Πάντως, το θέμα είναι ποιος θα ενημερώσει τον Στέφενς για το υλικό που έχει η ομάδα. Αν τον ενημερώσει ο Γ.Χ., τότε άστα να πάνε... Άφηνε εκτός τον Κάτσε, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες, για να παίζει ο Ρομπέρ! Ή να ρωτήσει τον άλλον που είχε φέρει τον Μπερέτα…

Το καλύτερο είναι να κάτσει μόνος του να δει σε βίντεο όλα τα ματς του ΠΑΟΚ και να αποφασίσει, αν και ζήτημα να κρατήσει 2,5 παίκτες από αυτά που θα δει. Ποιον να κρατήσει; Τον Σαλπιγγίδη, που παίρνει 800.000 χωρίς να ξέρουμε το λόγο; Τόσα χρόνια μια ντρίμπλα δεν έχει κάνει, είναι να τον βάλεις πάνω στις ράγες και να τρέχει!

Ο Ιβάν έκανε την υπέρβαση όμως τώρα πρέπει να βρεθούν τα σωστά υλικά για το μαγείρεμα, να μπουν και τα ...μπαχαρικά για να γίνει το γεύμα απόλαυση!

Εγώ θέλω να πω στο κόσμο του ΠΑΟΚ ότι πρέπει να κάνει υπομονή με τον Στέφενς. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα δεν θα ξεκινήσει καλά, οι παίκτες θα αργήσουν να έρθουν και η δουλειά του θα φανεί την επόμενη χρονιά.

Χρειάζεται υπομονή! Εμένα μου αρέσει ο Πάριος που έχει πει και το τραγούδι "μετά από σένα πού, πες μου να πάω πού", όταν είχε φάει την καψούρα με την Αλιμπέρτη. Έτσι και τώρα αυτό ταιριάζει με τον Στέφενς... Μετά τον Στέφενς, ποιον;

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν πρέπει να πάρει μια βρεγμένη σανίδα και να κυνηγήσει όποιον νομίζει ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Αυτούς που κάθονται στους μισθούς τους και δεν κάνουν τίποτα. Όλοι στον ΠΑΟΚ έχουν αρμοδιότητες, όλοι μιλούν και δεν κάνουν τίποτα! Αυτά πρέπει να κοπούν.

Μην ξεχάσουμε και τους δημοσιογράφους. Γιατί κάποια μερίδα που είναι φτωχομπινέδες γλύφουν για να τα κονομήσουν και προσπαθούν να κάνουν διοίκηση. Ας τελειώσουν και αυτοί και να μείνουν έξω από τον ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags