Facebook Pixel Ο Στέφενς και οι μεταγραφές
| 2013-06-30 10:54:00

Ο Στέφενς και οι μεταγραφές

Ο Στέφενς και οι μεταγραφές

Ο Χούουμπ Στέφενς στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου έδειξε σε μεγάλο βαθμό ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη θα ήθελε να φέρει με τα 6.500.000 ευρώ που είχε διαθέσιμα για τον Ροναλντίνιο ο Ιβάν Σαββίδης.
 

«Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θα ήθελα να φέρω. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό που θέλουμε εμείς αλλά και αυτά που θέλουν οι ίδιοι οι παίκτες». Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει σημαντικές μεταγραφές για να ενισχυθεί κυρίως από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ωστόσο αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες όχι τόσο σε ό,τι αφορά το οικονομικό όσο στην επιφυλακτικότητα που δείχνουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα.

Η περίπτωση του Πάουλο Γκερέρο, με τον οποίον ο Στέφενς είχε συνεργαστεί στο Αμβούργο, έχει πολλές ομοιότητες με αυτήν του Ελιέρο Ελία που εμφανίστηκε λόγω Στέφενς να ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ σε σημείο μάλιστα να είναι έτοιμος να προσφέρει 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ολλανδός πάντως και χθες δήλωνε πως δεν είχε καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ και τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Γκερέρο το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς που ξόδεψε 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από το Αμβούργο και του πρόσφερε και ανάλογο συμβόλαιο.

Οι αριθμοί και μόνο δείχνουν ότι η περίπτωση του Περουβιανού, που είναι ένας ποδοσφαιριστής ικανός να αλλάξει το επίπεδο του ΠΑΟΚ, καθίσταται πάντως εξαιρετικά δύσκολη να προχωρήσει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Στέφενς για την ώρα δίνει το βάρος στην προετοιμασία και προσπαθεί να μάθει όσο μπορεί καλύτερα το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, χωρίς βέβαια να έχει εγκαταλείψει τον μεταγραφικό του προγραμματισμό. Χθες ο Ολλανδός είχε συζητήσεις με τον Βλάνταν Ιβιτς που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ-20 του «δικέφαλου». Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ ξεκινά από την Τετάρτη τη δική της προετοιμασία και ο Στέφενς έδωσε τις πρώτες οδηγίες.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags