Facebook Pixel Απολλωνιστές έκαναν report σε ΑΕΚτζή στο facebook
| 2013-07-13 17:50:00

Απολλωνιστές έκαναν report σε ΑΕΚτζή στο facebook

Απολλωνιστές έκαναν report σε ΑΕΚτζή στο facebook

Καθημερινά ο σκύλος γίνεται δέκτης πολλών κουφών ειδήσεων. Αυτό όμως δεν το περιμέναμε... Οπαδοί του Απόλλωνα έβγαλαν στον... τάκο του Facebook φίλο της ΑΕΚ. Διαβάστε τον λόγο.

Η Ριζούπολη από τη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Η ΑΕΚ όπως και ο Απόλλωνας θεωρούνται προσφυγικά σωματεία και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ποτέ δεν είχαν τεταμένες σχέσεις μεταξύ τους. Ίσα-ίσα που οι Ενωσίτες θεωρούσαν την έδρα της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεύτερο σπίτι τους, στο οποίο έκαναν... πάρτι όταν ο Ολυμπιακός το χρησιμοποιούσε την περιόδο που κατασκευαζόταν το νέο Καραϊσκάκη. Θυμάστε τις δύο ήττες των ερυθρόλευκων από τους κιτρινόμαυρους μέσα στη Ριζούπολη που οι Ενωσίτες φώναζαν «εδώ, εδώ, εδώ στα Φιλαδέλφεια...».

Τώρα που ανέβηκε ο Απόλλων στην πρώτη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας στις χαμηλές κατηγορίες, κάποιοι οπαδοί πήραν πολύ ψηλά τον αμανέ. Ο σκύλος έμαθε ότι οπαδοί της Ταξιαρχίας έκαναν αναφορά σε φίλο της ΑΕΚ στο Facebook, επειδή τους ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο να νικήσουν τον Άρη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags