Facebook Pixel Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τη Μέταλιστ!
| 2013-08-04 20:19:00

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τη Μέταλιστ!

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τη Μέταλιστ!

Οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ- Μέταλιστ έχουν αφήσει πικρία στους οπαδούς του "Δικεφάλου", αλλά και στους παίκτες της ομάδας, γιατί όλοι πιστεύουν ότι αν είχαν μετουσιωθεί σε γκολ, ίσως οι "ασπρόμαυροι" είχαν πολύ μεγαλύτερες ελπίδες για πρόκριση.

Η Μέταλιστ στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε τη φάση που πέτυχε το γκολ από το πέναλτι, έδειχνε μία ομάδα κατώτερη του ΠΑΟΚ, αφού οι "ασπρόμαυροι" δημιουργούσαν ευκαιρίες με σχετική ευκολία. Αυτό, όμως, έχει απάντηση, αφού οι Ουκρανοί στο πρώτο ημίχρονο όλων των αγώνων, δεν παρουσιάζονται όπως πρέπει. Οι ποδοσφαιριστές της ουκρανικής ομάδας μπαίνουν "υπνωτισμένοι" στο γήπεδο, έχοντας το μυαλό τους μόνο στο επιθετικό κομμάτι.


Στο ματς με την Άρσεναλ Κιέβου, η Μέταλιστ δέχθηκε το γκολ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο παιχνίδι με τη Ζόρια, είχε δεχθεί δύο τέρματα πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου.


Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν, ότι στα τέσσερα από τα έξι επίσημα ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αλλά, ακόμα και έτσι οι αντίπαλοι της ουκρανικής ομάδας, Ρουμπίν Καζάν, Μέταλουργκ, Ιλίσεβιτς και ΠΑΟΚ, δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες τους για γκολ στο πρώτο μέρος. Με τον τελευταίο αγώνα, αυτό κόντρα στο "Δικέφαλο" να είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα, όταν σε τρεις περιπτώσεις οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς θα μπορούσαν να είχαν βάλει μπροστά την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags