Facebook Pixel H "απάντηση" του Κάτσε στον Στέφενς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-08-16 11:00:00

H "απάντηση" του Κάτσε στον Στέφενς! (ΒΙΝΤΕΟ)

H "απάντηση" του Κάτσε στον Στέφενς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάτσε δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς για τη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ και ο νεαρός Αλβανός αμυντικός χαφ έστειλε με το δικό του τρόπο "μήνυμα" στον Ολλανδό προπονητή. 

Είναι γεγονός ότι ο Κάτσε δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός προτιμάει το δίδυμο Τζιόλη Λαζάρ στα χαφ και έχει ως εναλλακτική τον νεαρό Αλβανό άσο, που πέρυσι ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ του Δώνη.

Ο μικρός κάνει υπομονή και τα δίνει όλα στις προπονήσεις προκειμένου να πείσει το νέο του προπονητή για την αξία του. Δεν έχει πει κουβέντα που από βασικός στον ΠΑΟΚ βρέθηκε παγκίτης. Έχει σκύψει το κεφάλι και δουλεύει.

Πάντως, ο Κάτσε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο νεαρός χαφ και περιμένει την ευκαιρία του. Δείχνει σαν θηρίο στο κλουβί που δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς και ανυπομονεί να αγωνισθεί για να τα δώσει όλα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, άλλωστε, ότι ο Κάτσε έβγαλε μάτια στη νίκη της εθνικής Αλβανίας επί της Αρμενίας με 2-0. Ο μικρός, μάλιστα, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ διαμορφώνοντας το 2-0 για την ομάδα του. Για όσους δεν το έχουν δει, "κλικ" εδώ…

Ο Κάτσε, λοιπόν, με αυτό το εντυπωσιακό γκολ και με τη γενικότερη παρουσία του στην εθνική ομάδα απέδειξε ότι είναι έτοιμος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έστειλε "μήνυμα" στον προπονητή του ότι "είμαι κι εγώ εδώενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και των δύσκολων αγώνων με τη Σάλκε.

Ο νεαρός Αλβανός "απάντησε" στην ουσία στον Στέφενς που δεν δείχνει ότι δεν τον έχει "συμπαθήσει" ακόμα αγωνιστικά. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο Ολλανδός πήρε το ..."sms" από τον μικρό και πότε κι αν θα του δώσει φανέλα βασικού. Μέχρι τότε ο μικρός θα πρέπει να κάνει υπομονή γιατί είναι πολύ νωρίς για να εκφράσει τάσεις φύγης… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags