Facebook Pixel «Αν θέλει ο Στέφενς μεταγραφή, θα δώσω χρήματα»
| 2013-08-22 01:40:00

«Αν θέλει ο Στέφενς μεταγραφή, θα δώσω χρήματα»

«Αν θέλει ο Στέφενς μεταγραφή, θα δώσω χρήματα»

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε χαρούμενος που στεναχώρησε τους Γερμανούς με το 1-1 του ΠΑΟΚ στην Σάλκε, εμφανίστηκε θετικός για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και δήλωσε περήφανος για τους οπαδούς της.

«Με το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και έτσι χτίζεται η ομάδα. Η ομάδα μας έχει καλές προοπτικές. Υπάρχουν και προβλήματα, τα είδαμε αυτά, αλλά η μεγάλη ομάδα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Πιστεύω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να είχε κερδίσει και την Μέταλιστ», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς και να που τα καταφέραμε».

Ο Ιβάν Σαββίδης ρωτήθηκε και το ενδεχόμενο μίας ακόμη μεταγραφής. «Με την μεταγραφική πολιτική ασχολείται ο προπονητής. Εάν θεωρήσει ότι χρειάζεται κάτι, η δική μου δουλειά είναι απλά να δώσω χρήματα», είπε, ενώ σχολιάζοντας την ομορφιά του γηπέδου της Σάλκε, τόνισε: «Δεν ζηλεύω κανέναν, αυτό είναι από τον χαρακτήρα μου. Το γήπεδό τους είναι πολύ καλό, το παρατηρήσαμε μόλις ήρθαμε εδώ και σκεφτήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα μας όλα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Σε κάθε περίπτωση θα χτίσουμε γήπεδο, αλλά καλύτερο ή χειρότερο από αυτό θα μας το δείξει η ζωή».

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο, είμαι περήφανος για αυτούς. Περήφανος όταν παρακολουθούσα πως συμπεριφέρονται αυτή είναι η δύναμή μας, οι οπαδοί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags