Facebook Pixel Τον έκανε... σΜπαράλ(ες)ια!
| 2013-09-01 21:07:00

Τον έκανε... σΜπαράλ(ες)ια!

Τον έκανε... σΜπαράλ(ες)ια!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Με το αυτογκολ του Δελιζήση προηγήθηκαν οι Αρκάδες. Ο Μπαράλες σφράγισε τη νίκη!

Το ματς ήταν πολύ κακό στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Από το 30' και μετά ο Αστέρας άρχισε να ανεβαίνει και να έχει τις πρώτες φάσεις για γκολ, χωρίς ωστόσο να βρούνε δίχτυα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο η πίεση των Αρκάδων απέφερε καρπούς! Στο 51' ο Δελιζήσης δεν διάβασε καλά μία σέντρα από αριστερά και με κεφαλιά έβαλε αυτογκόλ στον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι με τον Απόλλωνα να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του. Μετά το 80' ωστόσο άρχισε να ξυπνάει, είχε μία κλασσική ευκαιρία στο 85' αλλά ο Μίνγκας τη χαράμισε στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση ανεβάζοντας όλη την ομάδα τους μπροστά.

Στο 90' όμως η άμυνα ξεχάστηκε ψηλά, ο Μπαράλες βγήκε στην κόντρα και μόνος απέναντι από τον Τζόρβα έγραψε το τελικό 2-0!

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Αστέρα, μετά τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές. Πλέον οι Αρκάδες έχουν 5 βαθμούς και αναρριχήθηκαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε στη μέση.


Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Χερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Κοντοές, Γκόιαν, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μπακασέτας, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Τζερόνιμο

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος, Καμαρά, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίης, Γκουέλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags