Facebook Pixel «Καλό είναι που σκοράρουν πολλοί...»
| 2013-09-22 19:09:00

«Καλό είναι που σκοράρουν πολλοί...»

«Καλό είναι που σκοράρουν πολλοί...»

Ο Χουμπ Στέφενς με δηλώσεις του στάθηκε τα συνεχόμενα παιχνίδια που  δίνει κάθε εβδομάδα ο ΠΑΟΚ. Μίλησε για τις λίγες ευκαιρίες που έγιναν με τον Πλατανιά, αλλά και για την αμυντική γραμμή.  

Ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε τα εξής:
 
Τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Έσω ξαναπεί ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν 3 αγώνες την εβδομάδα. Πολλοί παίκτες όπως ο Λούκας, ο Στοχ, ο Τζιόλης και ο Κίτσιου δεν το έκαναν πέρσι. Όμως πρέπει να το μάθουν και να αντεπεξέρχονται. Χρειάζεται χρόνος γι αυτό. Γι αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκαν σήμερα ο Τζαβέλλας και ο Νίνης. Ο Λίνο και ο Λάζαρ προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Χαίρομαι που έχουμε πολλούς παίκτες, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα και αυτό είναι διαδικασία».

Για τις λίγες ευκαιρίες απέναντι στον Πλατανιά: «Κάναμε και σήμερα ευκαιρίες, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ. Επαναλαμβάνω ότι οι παίκτες πρέπει να είναι καλά σε φυσική κατάσταση στα συνεχόμενα ματς. Χρειάζεται να είμαστε πιο φρέσκοι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Πλατανιάς, που ήρθε να παίξει άμυνα και αυτό μας δημιουργεί δυσκολίες. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, παρότι δεν παίζαμε καλά».

Αν ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να δημιουργήσει με το δίδυμο Σαλπιγγίδη - Αθανασιάδη: «Όχι. Πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν και οι δύο μαζί. Το έκαναν απέναντι στη Σάλκε. Ο Σάλπι σήμερα δεν ήταν σε καλή μέρα, όμως χαίρομαι επειδή έχουμε και τον Βούκιτς και το Νέσιντ που επανέρχεται μετά από ένα μεγάλο τραυματισμό».

Αν θεωρεί ότι υπήρξε σήμερα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας: «Όχι, γιατί το λέτε αυτό. Πιστέψτε με  ότι ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα.  Δεχθήκαμε μία ευκαιρία και αυτό μπορεί να γίνει και όταν παίζεις με αντίπαλο ερασιτεχνικό σωματείο». 

Αν θεωρεί καλό ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλουραλισμό στα γκολ: «Είναι καλό. Έχεις περισσότερους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Είναι πολύ καλό στοιχείο, να σκοράρουν και άλλοι πλην τον επιθετικών. Σημαίνει ότι δεν είμαστε μονοδιάστατοι και δυσκολεύουμε τους αντιπάλους να μας αντιμετωπίσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags