Facebook Pixel Πού "κολλάει" το deal ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη, για την Παιανία;
| 2013-09-24 10:36:00

Πού "κολλάει" το deal ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη, για την Παιανία;

Πού "κολλάει" το deal ΕΠΟ-Βαρδινογιάννη, για την Παιανία;

Η στήλη "Ο τρελός του χωριού", αποκαλύπτει γιατί δεν έχει προχωρήσει η συνεργασία για το προπονητικό κέντρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη...

Έχει κολλήσει καιρό τώρα το θέμα της μετακόμισης της Εθνικής στην Παιανία κι έτυχε να ασχοληθώ με το γιατί. Όπως διαπίστωσα, φιλαράκια μου, υπάρχει ένα ζήτημα στις συζητήσεις του Γιώργου Σαρρή με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Τον καπετάνιο. Η ΕΠΟ, από τη μία, θέλει να μπει οπωσδήποτε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του ενοικίου. Ο καπετάνιος, από την άλλη, θέλει να κάνει μια συμφωνία με την ΕΠΟ για ενοίκιο δύο ετών (χωρίς οψιόν και άλλα μπερδέματα) και μετά τη διετία, να κάτσουν να κουβεντιάσουν το θέμα της πιθανής πώλησης.

 

Δεν φαίνεται δηλαδή σίγουρος για το αν θέλει να την πουλήσει την Παιανία. Ποιος ξέρει, μπορεί ο άνθρωπος να έχει στο μυαλό του ότι κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει εκεί ο Παναθηναϊκός. Ιδέα δεν έχω. Η ΕΠΟ όμως δεν θέλει προσωρινή λύση. Να φύγει από εκεί σε δύο χρόνια και να ψάχνει από την αρχή άλλο προπονητικό κέντρο. Εκεί λοιπόν κρίνεται το όλο θέμα και οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags