Facebook Pixel "Σκασμένος" ο Βοσνιάδης
| 2013-10-06 22:46:00

"Σκασμένος" ο Βοσνιάδης

"Σκασμένος" ο Βοσνιάδης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του θα επιστρέψει χωρίς βαθμό από τα Πηγάδια αν και προηγήθηκε με 2-0.

"Ένα κακό αποτέλεσμα για μας, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι… Αυτοκτονήσαμε.Ένα παιχνίδι, που το πάμε όπως θέλουμε με 2-0 μπροστά στο σκορ, κατορθώνουμε να ισοφαριστούμε με ένα τραγικό λάθος, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Αφήσαμε την μπάλα στον αντίπαλο να παίξει…

Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στο ημίχρονο για να αυτό που είχαμε και το χάσαμε, να δώσουμε κατευθύνσεις. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα, κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στη φάση του Πετρόπουλου και ήρθε το γκολ στο 85’ και χάθηκε ένα παιχνίδι από αυτά που δεν χάνονται. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο οδηγεί και έτσι, αλλά το να δίνεις τόσο εύκολα το ματς με λάθη απλά σε απλές φάσεις που γίνονται μόνο στην αλάνα είναι πολύ άσχημες.

Υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, πρέπει να βρει τη δύναμη η ομάδα στο δεκαπενθήμερο αυτό να πατήσει στα πόδια της και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα στην κυριολεξία γιατί σε αυτό το επίπεδο αφέλειες δεν υπάρχουν και πληρώνονται. Και πήγε στην άκρη όλος ο κόπος μας. Με μεγάλη αφέλεια το πετάξαμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν παράτησε το παιχνίδι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags