Facebook Pixel Πόσο πουλάει ο καπετάνιος την Παιανία;
| 2013-10-11 09:30:00

Πόσο πουλάει ο καπετάνιος την Παιανία;

Πόσο πουλάει ο καπετάνιος την Παιανία;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Με πόσα χρήματα συζητάει να πουλήσει στην ΕΠΟ το προπονητικό κέντρο στην Παιανία ο Γιώργος Βαρδινογιάννης; Η απάντηση με ένα κλικ...

Το θέμα υπάρχει στην επικαιρότητα εδώ και πολύ καιρό. Το φλερτ της ΕΠΟ με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, προκειμένου η Ομοσπονδία να αγοράσει το προπονητικό κέντρο στην Παιανία, για να γυμνάζονται οι Εθνικές ομάδες.

Οι εγκαταστάσεις εκεί, άλλωστε, είναι άρτιες, με τα γήπεδα σε πολύ καλή κατάσταση, ξενοδοχείο κ.λπ. Το ρεπορτάζ, το πρώτο διάστημα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ανέφερε ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ζητούσε από την ΕΠΟ 20 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του προπονητικού.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι και με 15 εκ. το συζητάει. Ο σκύλος, όμως, έρχεται να αποκαλύψει μέσω της στήλης "Sportdog Penalty", ότι το συζητάει, πλέον και με 12 εκ! Από τη στιγμή που ο Αλαφούζος πήρε την ομάδα και πήγαν στον Απήλιον, δεν είναι και πολλοί οι σύλλογοι που θα μπορούσαν να πάνε στην Παιανία για να γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστες. Από την άποψη ότι οι μικρότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν αθλητικό κέντρο, δεν μπορούν να καλύψουν το ενοίκιο της Παιανίας.

Με αποτέλεσμα μοναδικός ενδιαφερόμενος, για την αγορά και όχι για την ενοικίαση, να είναι η ΕΠΟ. Που προσφέρει 10 εκ. ευρώ. Λέτε τώρα που έβαλε λίγο νερό στο κρασί του ο καπετάνιος, να ανέβει και ο Σαρρής και να τα βρούνε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags