Facebook Pixel Από λάθος και με τύ(x)η το 1-1
| 2013-10-20 20:08:00

Από λάθος και με τύ(x)η το 1-1

Από λάθος και με τύ(x)η το 1-1

Το αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς και το όμορφο αλλά και τυχερό συνάμα γκολ του Μελισσά διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στη Ριζούπολη στο ματς του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό. 

Ο Απόλλων έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, ο Παναιτωλικός τα πάει... χάλια στην επίθεση, οπότε το 1-1 δεν ήταν μεγάλη έκπληξη στη Ριζούπολη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7` με το γκολ του Μπόγιοβιτς, αλλά ο Μελισσάς με ένα ωραίο και... τυχερό γκολ στο 74` χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. Το αποτέλεσμα μάλλον δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη, με τον Μπάμπη Τεννέ να ξεκινά με ισοπαλία τη θητεία τους στον Απόλλωνα.

Με το "καλησπέρα"!

Νωρίς, μόλις στο 7` ο Απόλλων στάθηκε τυχερός, καθώς ο Μπόγιοβιτς σκόραρε σε... λάθος εστία, στην προσπάθεια του να διώξει και έκανε το 1-0! Ο Τζόρβας στο 30` και 31` κράτησε το μηδέν αρχικά στο γυριστό του Κούσα και μετά στην κεφαλιά του Καμαρά.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Απόλλων ισορρόπησε και πάλι, όμως ήταν αδύνατο να απειλήσει στις αντεπιθέσεις καθώς Φαρινόλα και Τσοκάνης υστερούσαν σημαντικά σε ταχύτητα.

Ωραίο και τυχερό!

Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, με την είσοδο και του Θεοδωρίδη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να βρει «κενά» στη μαζική άμυνα των γηπεδούχων.

Τελικά ενώ ο Απόλλων έδειχνε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, την «πλήρωσε» σε μια ανύποπτη φάση όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν ωραία την αντίπαλη άμυνα και με σέντρα του Μελισσά έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα στο 74’. Στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες έδειξαν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εξέλιξης του ματς.

ΣΚΟΡΕΡ: 7' αυτ. Μπόγιοβιτς – 73' Μελισσάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρίκαλα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Δεληζήσης, 81' Αλβαρεζ – 62' Κούσας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβαρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος (78' Ζουέλα), Καμαρά, Τσοκάνης (65' Μπάρκογλου), Γκουέλα, Διαμάντης (52' Εγκον), Φαρινόλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87' Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι (60' Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46' Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Μπόγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags