Ο Δημήτρης Τζελέπης μίλησε στον sportdog για το σπουδαίο διπλό του Πανθρακικού στο χθεσινό παιχνίδι στο "Απ. Νικολαΐδης". Διαβάστε τι μας είπε:

Κύριε Τζελέπη, θελετε να κάνετε ένα σχόλιο για τη χθεσινή νίκη;
"Η φιλοσοφία του Πανθρακικού είναι να παίζει παντού για τη νίκη. Αλλά μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, φυσικά, είναι πιο δύσκολο. Η ομάδα μας όμως ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, είχαμε καλή παρουσία και τελικά πήραμε τη νίκη. Ιστορική νίκη. Στόχος τώρα είναι να συνεχίσουμε με χαμηλά το κεφάλι και να εξασφαλίσουμε την παραμονή".

Πιστεύτε ότι ήταν μία νίκη που, τελικά, ήρθε εύκολα για τον Πανθρακικό;
"Όχι, δεν ήταν μία εύκολη νίκη, λόγω του μεγέθους του αντιπάλου, αλλά και της αμτόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε αυτό το γήπεδο. Ήταν μία νίκη που δεν ήταν αναμενόμη για εμάς, καθώς πηγαίναμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, όμως, το άγχος των γηπεδούχων τελικά λειτουργεί υπέρ των φιλοξενούμενων. Αυτό πιστεύω ότι μας βοηθήσε κι εμάς".

Στον Παναθηναϊκό υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια για τις καθυστερήσεις των παικτών του Πανθρακικού. Από νωρίς έπεφταν στο χορτάρι και έκαναν καθυστερήσεις, πάγωναν τον ρυθμό κ.λπ.
"Προσωπικά δεν αντιλήφθηκα δυσαρέσκεια. Ήταν δύο-τρεις φάσεις, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγινε εσκεμμένα. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του Πανθρακικού κάτι τέτοιο, άλλωστε. Λογικό είναι, πάντως, να υπάρχει εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό όταν χτυπούσαν παίκτες μας και σταματούσε το ματς, αφού ήθελαν να μην σπάει ο ρυθμός του αγώνα".

Πριμ θα δώσετε στους παίκτες;
"Φυσικά και θα δοθεί πριμ για τη νίκη, είπα και προηγουμένως ότι πρόκειται για ιστορική νίκη για εμάς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το ποσό".