Facebook Pixel Με το δεξί ο "Αναστό", τρίποντο ο Πλατανιάς!
| 2013-11-09 17:51:00

Με το δεξί ο "Αναστό", τρίποντο ο Πλατανιάς!

Με το δεξί ο "Αναστό", τρίποντο ο Πλατανιάς!

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της χανιώτικης ομάδας η οποία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα στην έδρα του! Σκόρερ οι Γουνδουλάκης και Κάται!

Ο αποτελεσματικός Πλατανιάς κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη κόντρα στον απογοητευτικό Απόλλωνα (πρώτη εντός έδρας!) σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο με τον Φανούρη Γουνδουλάκη και τον Αλεξάνταρ Κάται. Έτσι οι Χανιώτες επέστρεψαν στις νίκες, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ από την άλλη να παραμένει χωρίς τρίποντο από τις 29/9... Συζητήσιμο πάντως το πέναλτι που κέρδισε ο Τόρες από τον Τσεμπρίδη από το οποίο προήλθε το 1-0...

Κακό θέαμα, αλλά 1-0

Χωρίς συγκινήσεις κύλησε το πρώτο 35λεπτο στα Περιβόλια, με τους γηπεδούχους να έχουν μπει πιο δυνατά, αλλά χωρίς να απειλούν τον Τζόρβα. Στο 43` μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καλογρόπουλος είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσεμπερίδη στον Τόρες. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γουνδουλάκης, με τον Τζόρβα να αποκρούει, αλλά στη συνέχεια ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκόραρε στην επαναφορά για το 1-0.

Το "καθάρισε"

Ο Μπλάζεκ στο 50` έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 και στο 62` ο Κατάι με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ σημείσε το 2-0 και ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν κυρίως με τον Κόρμπο να μειώσουν το σκορ και να μπουν ξανά στο παιχνίδι όταν επιχείρησε δυο σουτ έξω από την περιοχή στο 70' και στο 88', όμως το πρώτο απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης για να παραχωρήσει κόρνερ και στο δεύτερο μπλόκαρε την μπάλα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με το δοκάρι των γηπεδούχων, καθώς στο 90+3` ο Ράφαελ έβγαλε συρτά τη σέντρα και ο Τόρες έκανε από κοντά το πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.

ΣΚΟΡΕΡ: 43΄Γουνδουλάκης, 62' Κάται
ΔΟΚΑΡΊ: 93΄Τόρες
ΧΑΜ.ΠΕΝ: 43΄Γουνδουλάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 30΄Ζουμπουλάκης - 23΄Διαμαντής, 27΄Γκουέλα, 42΄Τσεμπερίδης, 44΄Φαρινόλα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κατάι (89΄Στόλερ), Μπέλιτς (60΄Σιώπης), Γουνδουλάκης (84΄Πόποβιτς), Τόρες
ΑΠΟΛΛΩΝ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμαντής (46΄Παντελιάδης), Αλβάρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλαζέκ (65΄Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56΄Μίνγκας), Φαρινόλα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags