Facebook Pixel «Ρεζίλεμα να μην ξέρουμε τους κανόνες του πρωταθλήματος»
| 2013-11-22 20:57:00

«Ρεζίλεμα να μην ξέρουμε τους κανόνες του πρωταθλήματος»

«Ρεζίλεμα να μην ξέρουμε τους κανόνες του πρωταθλήματος»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα,  Σταμάτης Βελλής μίλησε για τις αποφάσεις του Δ.Σ στο οποίο η ομάδα του δεν εκπροσωπήθηκε, άλλα όπως μας λέει ενώ ρωτήθηκε για τα θέματα οι απόψεις της ΠΑΕ Απόλλων δεν καταγράφηκαν στην ανακοίνωση που εξέδωσε στην Super League.

Η συνέντευξη είναι από την ιστοσελίδα soccerplus.gr:

Αναφορικά με θέμα των ομάδων που θα πέσουν είπε πως πρόκειται για: «Ρεζίλεμα του ποδοσφαίρου καθώς έχουμε φτάσει στην 11η αγωνιστική».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελλής ξεκαθάρισε την στάση του για το θέμα των αδειδοτήσεων τονίζοντας: «Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Αναγνώστου, πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ για να ζητήσει την άποψη μου για το θέμα των αδειδοτήσων, καθώς δεν ήμουν παρών και η απάντηση μου ήταν, ότι εφόσον υπάρχουν οι αδειοδοτήσεις, οι ομάδες που δεν τις παίρνουν δεν πρέπει να παίρνουν άδεια και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League. Σε άλλη περίπτωση να μην υποβαλλόμαστε σε αυτή την διαδικασία».  

Παράλληλα για το ποίος θα πάρει την απόφαση για το πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν ανέφερε: « Για την συγκεκριμένη απόφαση ρωτήθηκα με την λήξη του συμβουλίου και είπε πως  ας πάει ακόμη και στο μπακάλη της γειτονίας αρκεί να ξέρουμε με ποιους κανόνες θα παίζουμε το πρωτάθλημα. Ας βγάλει η ΕΠΟ η οπουδήποτε αρμόδιο όργανο την οριστική απόφαση γιατί πρόκειται για ρεζίλεμα του ποδοσφαίρου καθώς έχουμε φτάσει στην 11η αγωνιστική».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τις αποφάσεις του Δ.Σ λέγοντας: Εκφράζω την απορία μας, η Super League μας ζήτησε την άποψη μας για το θέμα, γιατί στην ανακοίνωση που εξέδωσε η άποψη μας αποσιωπάτε πλήρως, αυτή μας τη ζήτησε δεν προσφερθήκαμε εμείς να την δώσουμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags