Facebook Pixel «Αμαχητί πάντως δεν πέφτουμε, και θα το δείτε αυτό»
| 2013-11-25 17:56:00

«Αμαχητί πάντως δεν πέφτουμε, και θα το δείτε αυτό»

«Αμαχητί πάντως δεν πέφτουμε, και θα το δείτε αυτό»

Για την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, μίλησε ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταμάτης Βελλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με εκφράζεις 100%. Όσες ήττες και να κάνουμε ακόμα, κάποια στιγμή θα σηκώσουμε κεφάλι. Θες με τον καινούργιο προπονητή, θες με προσθήκες, θες με αλλαγή νοοτροπίας από τους υπάρχοντες, θα σηκώσουμε κεφάλι.

Τέτοιες ριζικές αλλαγές δυστυχώς δεν αποδίδουν από την μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται πίστη αλλά και υπομονή. Αμαχητί πάντως δεν πέφτουμε, και θα το δείτε αυτό».

Απαντώντας σε σχόλιο φίλου της ομάδας για τον αριθμό των μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι ο Βελλής απάντησε τα εξής: «πέρυσι μας προέκυψε ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξεως. Φέτος μόνο ΟΜΑΔΑ δεν έχουμε. Σκέτα άτομα. Το γιατί ειλικρινά δεν το γνωρίζω».

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα παραδέχτηκε:"Θα μου πεις. Με αυτά που βλέπεις πιστεύεις ότι θα σωθούμε;" Η απάντηση είναι ότι σαφώς και δεν το πιστεύω», ωστόσο ξεκαθάρισε και πάλι πως «μέχρι τελικής πτώσεως προσωπικά θα παλεύω. Είναι αδιανόητο για εμένα να πω "πέσαμε" από την 11η αγωνιστική!

Άρα πρέπει να προσπαθήσω να αλλάξω αυτά που βλέπουμε. Ίσως να αποδειχτεί αδύνατον, αλλά αν δεν προσπαθήσεις πως θα ξέρεις την απάντηση;

Η προσπάθεια στη ζωή δεν στέφεται πάντα με επιτυχία. Αλλά αυτό που δεν δέχομαι είναι την παραδοχή της αποτυχίας πριν αυτή καλά-καλά έρθει. Δεν υπόσχομαι τίποτα άλλο πέραν μίας λέξης: Προσπάθεια».

Ο Σταμάτης Βελλής εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, εμφανίζεται διατεθειμένος  να πραγματοποήσει τέσσερις έως έξι μεταγραφές πρώτης γραμμής.

Για το λόγο αυτό ο ισχυρός άντρας των «κυανολεύκων» εξετάζει περιπτώσεις παικτών που προέρχονται από την αγορά της Σκανδιναβίας, ενώ μέσα στις προθέσεις του είναι και η μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού ενός ποδοσφαιριστή που θα προέρχεται από σύλλογο του εξωτερικού.

Τέλος πέρα από την απόκτηση παικτών τον Ιανουάριο αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός αυτών που θα αποχωρήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags