Ικανοποιημένη έμεινε η Ελλάδα από την κλήρωση του Μουντιάλ, καθώς έπεσε στον τρίτο όμιλο με Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία! Αντίπαλοι... στα μέτρα μας, που η καλή Εθνική μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια!
Σίγουρα από τους αντιπάλους ξεχωρίζουμε τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Γιάγια Τουρέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, από την Ιαπωνία έχουμε τους Χόντα, Καγκάβα και Ναγκατόμο, ενώ η Κολομβία έχει φυσικά τους Φαλκάο, Tζάκσον Μαρτίνεζ και Γκουαρίν!
Το πρόγραμμα της εθνικής
14 Ιουνίου Κολομβία-Ελλάδα
19 Ιουνίου Ιαπωνία-Ελλάδα
24 Ιουνίου Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού
Όσον αφορά τους άλλους ομίλους... θα περάσουμε καλά από τον καναπέ μας! Ισπανία-Ολλανδία, Ουρουγουάη με Ιταλία και Αγγλία, Γερμανία με Γκάνα και Πορτογάλια είναι μερικά από τα ματς που θα δούμε στη πρώτη φάση της διοργάνωσης... Δεν είναι και άσχημα αν υπολογίσει κανείς πως οι αγώνες της Βραζιλίας και της Αργεντινής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
1ος