«Είναι γεγονός πως δεν ήμασταν καλοί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει στο επόμενο ματς», τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.
Στην συνέχεια ο Ισπανός τους είπε πως «τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλά μπροστά στον κόσμο μας για να γιορτάσουμε μετά το πρωτάθλημα».
Στο αγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει, και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της τελευταίας(30ης ) αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με την Λάρισα.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ζαϊρί, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε . Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 10:30.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο