Facebook Pixel Ο ένας τους πωρώνει, ο άλλος τους ξενερώνει!
| 2014-02-22 13:45:00

Ο ένας τους πωρώνει, ο άλλος τους ξενερώνει!

Ο ένας τους πωρώνει, ο άλλος τους ξενερώνει!

Με ποια καλοκαιρινή μεταγραφή είναι ενθουσιασμένοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και από ποιον περίμεναν πολλά περισσότερα, αλλά δεν έχει "τραβήξει" μέχρι στιγμής; Ο σκύλος αποκαλύπτει...

Πρόσφατα οι "πράσινοι" κάθισαν και έκαναν έναν απολογισμό της πορείας των καλοκαιρινών μεταγραφών, για να φτιάξουν το πλάνο που θα κινηθούν στο εξής. Με τους Αναστασίου και Νταμπίζα να είναι ενθουσιασμένοι από την πορεία του Αμπεντ, για τον οποίο υπάρχει η αντίληψη ότι έχει αποδώσει καλύτερα από ό,τι περίμεναν!

Ο νεαρός Αλγερινός έχει βρει ρυθμό, καταπίνει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε ματς και το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ανεβασμένος. Για αυτό και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ψάχνουν τον τρόπο για να τον κρατήσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν, παρατείνοντας τον δανεισμό του.

Αντίθετα, οι "πράσινοι" περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Ντάνιελ Πράνιτς το περασμένο καλοκαίρι, όταν έδιναν μάχη για να τον αποκτήσουν. Ο Κροάτης ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει ηγέτης μέσα στο γήπεδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει ρυθμό, αλλά είναι σαφές ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Πράνιτς. Ειδικά τώρα, που πλησιάζει το Μουντιάλ και ο Ντάνιελ προσπαθεί να καπαρώσει θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του!.. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags