Δημοσιεύματα από την αφρικανική χώρα αποκαλύπτουν σκάνδαλο με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ...ζωηροί και πριν το φιλικό με το Βέλγιο, τον περασμένο Μάρτιο, έστησαν πάρτι με νεαρές γυναίκες στα δωμάτιά τους.

"Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν την νύχτα χωρίς να κοιμηθούν στο ξενοδοχείο των Βρυξελλών. Διάφοροι από αυτούς έφεραν στα διαμερίσματά τους, πόρνες", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και τώρα όλοι τρέχουν να μαζέψουν τα ...νερά. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας, η οποία προσπάθησε να ρίξει τους τόνους με μια ανακοίνωση διάψευσης: "Στις Βρυξέλλες μείναμε σε μια πολυτελή συνοικία, κοντά στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε μια ζώνη ασφάλειας που απαγορεύονται τέτοιες πρακτικές".

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που αναδύεται οσμή ροζ σκανδάλου από τα αποδυτήρια της Ακτής Ελεφαντοστού, καθώς ανάλογο περιστατικό είχε δημοσιοποιηθεί και τον περασμένο Αύγουστο, όταν κάποιοι διεθνείς διασκέδασαν με νεαρές γυναίκες, παραμονές της "φιλικής" ήττας (1-4) από το Μεξικό.