Facebook Pixel Διέψευσε ο Γίρι Σμετς για Μελισσανίδη
| 2014-04-11 20:55:00

Διέψευσε ο Γίρι Σμετς για Μελισσανίδη

Διέψευσε ο Γίρι Σμετς για Μελισσανίδη

Με επίσημη ραπτή δήλωσή του ο Γίρι Σμετς, μέτοχος της «ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ» και του ΟΠΑΠ, διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του Τύπου που ήθελαν τις σχέσεις τους με τους Δημήτρη και Γιώργο Μελισσανίδη να μην είναι καλές.

Μέταξύ άλλων, ο κ. Σμετς χαρακτηρίζει εξαιρετική την συνεργασία με τους Ελληνες μετόχους του ΟΠΑΠ, ενώ συμπληρώνει ότι επιπρόσθετα τους θεωρεί αμφότερα φίλους του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γίρι Σμετς

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΟΝΔΙΝΟ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014: Με αφορμή πρόσφατες εικοτολογίες που είδαν το φως της δημοσιότητας η ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ επιθυμεί να επισημάνει την συνεχή και εξαιρετική συνεργασία που υφίσταται μεταξύ των εταίρων που συμμετέχουν στο επιχειρηματικό σχήμα το οποίο απέκτησε, μέσω ανοιχτής διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, το μερίδιο του Ελληνικού Δημοσίου στον ΟΠΑΠ.

Ο κ. Jiri Smejc, Μέτοχος της ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ, σχολίασε: “Η συνεργασία με τους Έλληνες συνεταίρους μας στην ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ είναι ανοικτή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, στηριζόμενη επιπρόσθετα και στις προσωπικές φιλικές σχέσεις που διατηρούμε με αυτούς”.

Οι ξένοι επενδυτές που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους Έλληνες Μετόχους κκ. Δημήτριο & Γεώργιο Μελισανίδη και αυτό αντανακλάται σαφέστατα στην δημιουργική και αποτελεσματική λειτουργία λήψης αποφάσεων από το Δ.Σ. της Εταιρείας.
Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη μπει σε μία νέα και ενδιαφέρουσα εποχή ανάπτυξης και του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε αυτή την νέα φάση για το συμφέρον όχι μόνον όλων των μετόχων του αλλά επίσης και της Ελληνικής Κοινωνίας εν συνόλω.

Σημείωση:

Το επενδυτικό ταμείο Εmma Delta είναι ένα ιδιωτικό διεθνές συλλογικό επενδυτικό σχήμα που ιδρύθηκε σύμφωνα με τη Νομοθεσία της Κύπρου. Οι ελέγχοντες μέτοχοι της Emma Delta είναι ο κ. Jiri Smejc και ο κ. Γεώργιος Μελισανίδης. Οι επενδυτές της Εmma Delta απαρτίζονται από : MEF Holdings Limited (επενδυτικών συμφερόντων κ. Jiri Smejc), Yeonama Holdings Co Limited (επενδυτικών συμφερόντων κκ Δημητρίου και Γεωργίου Μελισανίδη και μειοψηφική συμμετοχή του ομίλου Gtech), Rubidium Holdings Limited (συμφερόντων του οικονομικού ομίλου KKCG), Vitalpeak Limited (συμφερόντων του οικονομικού ομίλου ICT), Helixor Ltd (συμφερόντων του οικονομικού ομίλου J&T) και Helvason Limited (επενδυτικών συμφερόντων κ. Χρήστου Κοπελούζου).

Αρμόδιος Επικοινωνίας:
Matthew Saltmarsh, StockWell
+44 207 240 2486
+44 (0)7581 375 530 (mobile)
[email protected]»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags