Οι πέρα για πέρα αναληθείς φήμες περί ανανέωσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα από την πλευρά του Δικεφάλου έχουν προκαλέσει την δυσφορία του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός περιμένει από τις αρχές Μαΐου στο ακουστικό του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο. Ωστόσο οι επιτελείς του Δικεφάλου είχαν ενημερώσει τον παίκτη ότι με τη λήξη της περιόδου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Ο Κλάους θεωρεί εαυτόν αδικημένο από το συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς οι αποδοχές του είναι είναι στη μικρότερη κλίμα τη στιγμή που παίκτες που με πολύ μικρότερη προσφορά στον Δικέφαλο, εισπράττουν διπλάσια ή και τριπλάσια χρήματα σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Ελληνας διεθνής ποδοσφαιριστής στις συζητήσεις ανανέωσης (που είναι δεδομένο πως θα γίνουν αργά ή γρήγορα) με τους επιτελείς της ΠΑΕ θα ζητήσει να αποκατασταθεί η αδικία που δε έχει σχέση μόνο με την βελτίωση των οικονομικών όρων του συμβολαίου του αλλά και με την ηθική πλευρά του θέματος.

Πηγή: inpaok.com

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr