«Είχαμε δύο καλές προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες είναι καλά και είμαστε έτοιμοι για την μάχη. Ξέρουμε οτι η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε έστω και έναν βαθμό. Ανυπομονώ για αυτό το ματς...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν παραμένει φαβορί η Ελλάδα, μετά τα ανεπιτυχή τρία πρώτα αποτελέσματα, απάντησε: «Σίγουρα οι δύο εντός έδρας ήττες δεν ήταν κάτι που το περίμεναν. Βλέποντας το παιχνίδι κόντρα στην Β.Ιρλανδία η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ της Ελλάδας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν νομίζω οτι η Ελλάδα είναι τελειωμένη», ενώ όταν του ζητήθηκε να επισημάνει τα αδύνατα σημεία της Εθνικής δήλωσε: «Έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ακολουθήσει την τακτική της Β. Ιρλανδίας, απάντησε: «Έχουμε δει βέβαια και τα άλλα δύο παιχνίδια. Αλλά είναι σημαντικό το τελευταίο. Η Β.Ιρλανδία αμύνθηκε πολύ καλά. Το σημαντικό είναι να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο 20λεπτο».

Από την πλευρά του ο Κρίστιαν Χολστ είπε για την Εθνική: «Γνωρίζω τον Σαμαρά, αλλά ξέρω οτι δεν θα είναι παρών. Γνωρίζουμε οτι πολλοί παίκτες παίζουν σε τοπ πρωταθλήματα. Άρα έχουμε πολύ σεβασμό για την ελληνική ομάδα και τους Έλληνες παίκτες. Από τα πιο γνωστά ονόματα είναι του Παπαδόπουλου».

Όσον αφορά στο στόχο της ομάδας του, δήλωσε: «Να κρατήσουμε το παιχνίδι όσο πιο κλειστα γίνεται. Μετά τα πάντα μπορούν να γίνουν. Αν δεν επιτρέψουμε στην Ελλάδα να σκοράρει στα πρώτα 20 λεπτά, τότε βλέπουμε... Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».