Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την συνολική απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όμως μόνο τυχαίο δεν είναι πως πλέον δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που ξεχωρίζει, όπως ήταν για παράδειγμα μέχρι τώρα είτε ο Ρατς είτε ο Αθανασιάδης...

Για τον δεύτερο μάλιστα είναι εμφανές πως τον τελευταίο μήνα, ουσιαστικά από όταν άρχισε η «κατηφόρα» του ΠΑΟΚ, έχει χάσει την συγκέντρωσή του και εμφανίζεται στο γήπεδο με πολλά νεύρα, με συνέπεια να κάνει και πολλά λάθη, τα οποία άλλες φορές στοιχίζουν στην ομάδα του και άλλες όχι.

Ο Κλάους είναι ο ηγέτης του φετινού ΠΑΟΚ και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στην αρχή της σεζόν πήρε την ομάδα στις πλάτες και με δικά του γκολ την τράβηξε προς την κορυφή. Τώρα όμως που δεν έχει το γκολ, κάτι για το οποίο φταίει μάλλον ο προπονητής του περισσότερο και το σύστημα που τον «υποχρεώνει» να παίζει πολύ εκτός περιοχής, έχει χάσει και γενικότερα τον ρυθμό του. Φαίνεται πως δεν πατάει καλά χορτάρι...

Για παράδειγμα το πέναλτι που κάνει στην αρχή της αναμέτρησης τον Παναιτωλικό ή το τράβηγμα στον Σαντάνα που δεν δίνεται πέναλτι στο τέλος του ντέμρπι με τον Ολυμπιακό, είναι λάθη που δεν επιτρέποντα σε αυτό το επίπεδο. Όπως φυσικά και το πάτημα στον Πίτου Γκαρσία, στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή, το οποίο μάλλον «σήκωνε» και απευθείας κόκκινη.

Όλα αυτά δείχνουν πως η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει «χαλάσει το μυαλό» του Αθανασιάδη, ο οποίος έχει επηρεαστεί από την απόδοση της ομάδας. Πρέπει άμεσα ο Αναστασιάδης να τον «επαναφέρει», γιατί χωρίς αυτόν, ο Δικέφαλος είναι... μισός!


Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ «παίζει» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό; Διαβάστε     ΕΔΩ