Facebook Pixel Μεγάλη «μαγκιά» Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ!
| 2015-04-07 16:54:00

Μεγάλη «μαγκιά» Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη «μαγκιά» Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ!

Έχουμε «κράξει» τον διεθνή αμυντικό για πάρα πολλούς λόγους φέτος στον ΠΑΟΚ, όμως αυτή την φορά του... βγάζουμε το καλό. Διαβάστε τι έκανε!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην ομάδα, τα... άκουσε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την Κομοτηνή υπήρχαν αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του και στην Τούμπα στο εντός έδρας ματς με την Λάρισα.

Ο Έλληνας αμυντικός λοιπόν, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση και βάζοντας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του (ίσως για πρώτη φορά), ανακοίνωσε στον Γεωργιάδη και στους συμπαίκτες του, την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί ξανά φέτος, ώστε να μην επηρεάζεται η ομάδα.

Μιλώντας στα αποδυτήρια ο Τζαβέλλας ανέφερε: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ΄ όλους σας για το ότι η ομάδα πρέπει να σηκώσει το βάρος των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό μου. Το ότι εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνετε και εσείς. Δημιουργείται μια άδικη και δυσάρεστη κατάσταση τόσο για την ομάδα όσο και για εσάς, εξαιτίας μου.

Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να μην αγωνίζομαι σε αυτή την περίοδο. Αν αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύκολα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν θέλησα ποτέ να κάνω κακό ούτε στην ομάδα ούτε σε εσάς".


Δεν έγινε δεκτό το αίτημα – Ποιοι αντέδρασαν

Όλοι άκουσαν με προσοχή τον Τζαβέλλα, ωστόσο το αίτημα του απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από όλους. Μάλιστα, ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε σχετικά: "Ούτε να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί και με εμένα, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Είμαστε μια ομάδα και είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα".

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης που τόνισε: "Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας. Θα χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι σκέφτεται το καλό της ομάδας, δεν θα χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του".


Για αυτό η στήριξη Σαββίδη!

Το θέμα Τζαβέλλα ωστόσο έφτασε και πιο... ψηλά, καθώς η διοίκηση ενημερώθηκε για το αίτημα του Έλληνα άσου και το απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Προφανώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο «ανέβασε» χθες και ο υιός Σαββίδη την φωτογραφία του Τζαβέλλα από το περσινό ματς με τον Ολυμπιακό και έγραψε «είσαι ένας από εμάς»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags