Όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος (μην ξεγελιέστε από τον καιρό, σε λίγο πιάνει καλοκαιράκι!), τόσο θα αυξάνονται τα σενάρια...

Σενάρια που θέλουν διάφορες ομάδες να αγοράζουν και να πουλάνε τα δικαιώματα διάφορων ποδοσφαιριστών, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε ομάδα και, φυσικά, ανάλογα με το πορτοφόλι της!

Κάπως έτσι έχουν αρχίσει τις τελευταίες μέρες διάφορα ρεπορτάζ για το μέλλον του Κλάους Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν, κυρίως, με το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Αγγλία και το Βέλγιο για τον Έλληνα άσο, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαία του Δικέφαλου.

Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ, φυσικά, είναι ότι ο παίκτης δεν πωλείται!

Δικαίως λέει ο Σκύλος, καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, που γνωρίζει πώς να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του!

Και με αφορμή τα σενάρια που θέλουν να βρίσκεται το όνομά του στις λίστες τόσων ομάδων, ο Σκύλος υπενθυμίζει ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κλάους ανέρχεται στα 7 εκ. ευρώ!

Αν μία ομάδα φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ με αυτό το ποσό σε μετρητά, αν ματώσει δηλαδή οικονομικά, μπορεί να τον αποκτήσει!

Τέτοια λεφτά δεν "παίζουν" εύκολα βέβαια και, σίγουρα, όχι από όποια και όποια ομάδα...

Με ένα τόσο μεγάλο ποσό, πάντως, μπορεί ο Αθανσιάδης να αλλάξει φανέλα και η αλήθεια είναι πως (αν υπάρξει τέτοια επίσημη πρόταση!) πολύ δύσκολα μπορεί μία ομάδα να την αρνηθεί...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr