Facebook Pixel Κι όμως, πωλείται ο Κλάους - Με 5 μύρια στην...
| 2015-05-10 10:00:00

Κι όμως, πωλείται ο Κλάους - Με 5 μύρια στην...

Κι όμως, πωλείται ο Κλάους - Με 5 μύρια στην...

ΤΟ buy out στο συμβόλαιό του είναι στα 7 εκ. ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ τον δίνει με ένα ποσό πάνω από τα 5!

Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς της γενιάς του, με στοιχεία στο παιχνίδι του που τα έχουν μόνο οι σπουδαίοι σέντερ φορ.

Όπως το να ξέρει πού είναι το κατάλληλο μέρος μέσα στο γήπεδο και πότε να βρεθεί σε αυτό, προκειμένου να σκοράρει.

Για αυτό και υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αν και από τον ΠΑΟΚ έχουν τονίσει αρκετές φορές ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν.

Με τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του, μάλιστα, να αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ!

Αν δηλαδή βρεθεί ομάδα που να δώσει αυτό το ποσό, τότε ο Δικέφαλος πρέπει να τον δώσει!

Δεν μπορεί να αρνηθεί καμιά ομάδα μία τέτοια προσφορά άλλωστε, πολύ περισσότερο όπως είναι διαμορφωμένο τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο...

Με τη στήλη SportDog Penalty, του Σκύλου στο twitter, να αποκαλύπτει ότι η τιμή πώλησης του παίκτη στην Ιταλία είναι λίγο χαμηλότερη, στα 5 εκ. ευρώ!

"O Κλάους Αθανασιάδης έχει μπάι άουτ στον ΠΑΟΚ 7 μύρια αλλά στην ιταλική Serie A προσφερεται σε διάφορες ομάδες με τιμη εκκινησης τα 5 μυρια", αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα, που δείχνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αφενός δεν ξεπουλάνε τον Κλάους, αφετέρου δεν είναι απόλυτα αρνητικοί σε μία μεγάλη επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του!

Κι εδώ αξίζει να δούμε τις τιμές που "παίζουν" για Έλληνες παίκτες, όταν για παράδειγμα με τη σούπερ χρονιά που κάνει ο Καρέλης στον Παναθηναϊκό φέτος, οι "πράσινοι" τον πουλάνε για 3 εκ. ευρώ!

Αν βρεθεί δηλαδή πρόταση πάνω από 5 εκ. ευρώ για τον Αθανασιάδη από την Ιταλία, που έχει πέραση, θα είναι λάθος δηλαδή του Δικέφαλου να τον παραχωρήσει;

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Κόλαση! Η φώτο Χατζίδου-Σοϊλέδη, στο κρεβάτι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags