Αναλυτικά όσα είπε ο Κλάους:

"Με την εικόνα που δείξαμε δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Δεν κάναμε ούτε μια νίκη γι' αυτό ήρθε η τελευταία θέση στα πλέι οφ. Θα κρατήσω την υπόσχεσή μου και θα μιλήσω. Όλα ξεκίνησαν από τον κακό προγραμματισμό το καλοκαίρι, είχα δηλώσει ότι θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά από όλες και βγήκα αληθινός.

Την ευθυνή δεν την έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μεγάλη πίεση στα αποδυτήρια που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα το καλοκαίρι. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να υπάρχουν τόσες αλλαγές. Στην αρχή του καλοκαιριού να αλλάζουν προπονητές και ποδοσφασιριστές. Να τους πιάσουν να τους εξηγήσουν σε ποια ομάδα έρχονται. Οι παίκτες δεν είναι πάνω από όλους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που έρχονται στην ομάδα

Για την αρρώστια στα αποδυτήρια εννοούσα ότι κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή, αυτοί τον έχουν ανάγκη, αυτός ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος, πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Μέσα στην χρονιά νομίζω δεν ήταν σωστό να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Τώρα στο τέλος βάζεις κάτω τα πράγματα και λες τι έγινε, τα θετικά και τα αρνητικά. Μια τέτοια χρονιά δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα, μόνο αρνητικά υπάρχουν.

Πιστεύω ότι για να πετύχει η ομάδα πρέπει να υπάρχει πλάνο από την αρχή της χρονιάς, βάση και αρχές για να πετύχει τα επόμενα χρόνια. Τέλος, δεν θα ήθελα να μιλήσω για προπονητές και προετοιμασίες, δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου".

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr