Facebook Pixel Απίστευτο ποιον παίρνει από Ολυμπιακό ο Περέιρα!
| 2015-06-11 14:45:00

Απίστευτο ποιον παίρνει από Ολυμπιακό ο Περέιρα!

Απίστευτο ποιον παίρνει από Ολυμπιακό ο Περέιρα!

Κελεπούρι από τα λίγα έχει βάλει στο μάτι ο Πορτογάλος τεχνικός από το "ερυθρόλευκο" ρόστερ και αν τον πάρει μαζί του στη Φενέρμπαχτσέ, στο Λιμάνι θα ανοίξουν σαμπάνιες! 

Έχει γραφτεί ότι ο Περέιρα θέλει να πάρει μαζί του στη Φενέρ τον Μήτρογλου. Η πληροφορία, βέβαια, ελέγχεται γιατί είναι εξαιρετικά αμφίβολο ο Έλληνας φορ να θέλει να συνεργαστεί ξανά με ένα προπονητή που τον ...ξέχασε στον πάγκο σε πολλά παιχνίδια στον Ολυμπιακό.

Ακούγεται λογικό, επίσης, ο Περέιρα να επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Χάρα, αφού ήταν δική του μεταγραφή και στον Πειραιά δεν ...τρελαίνονται κιόλας να τον κρατήσουν. Ωστόσο, ούτε ο Μήτρογλου, ούτε ο Χάρα, είναι αυτή τη στιγμή φαβορί για να ακολουθήσουν τον Πορτογάλο στην Τουρκία! Ποιος είναι ο "εκλεκτός" του 46χρονου κόουτς;

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο Περέιρα ετοιμάζεται να ζητήσει από τη διοίκηση της νέας του ομάδας την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ! Ο Πορτογάλος τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στα προσόντα του Σουηδού εξτρέμ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στις πρώτες συζητήσεις που είχε κάνει με τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, είχε εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα.

Μιλάμε, βέβαια, για έναν παίκτη που όποτε αγωνίστηκε ήταν από μέτριος έως κακός, ενώ έβγαλε μεγάλο χρονικό διάστημα στις εξέδρες λόγω τραυματισμών. Ο διεθνής επιθετικός δε δικαίωσε σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον Ολυμπιακό και φυσικά ούτε τα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτηθεί από την Γκεντσλέρ.

Θεωρείται δεδομένο επομένως ότι αν εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον από τη Φενέρ για τον Ντουρμάζ, στον Ολυμπιακό θα βάλουν και ...κορδέλα στον Σουηδό για τον στείλουν πίσω στην Τουρκία, καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν και ήδη οι Πειραιώτες κινούνται για την αντικαταστάτη του.

ΠΟΙΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ εξετάζουν στον Ολυμπιακό για διάδοχο του Ντουρμάζ; Διαβάστε ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags