Ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε έναν διάλογο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπου και ρωτήθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, για το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό, για τον Μπερμπάτοφ και φυσικά για τους στόχους της ομάδας...

Μία από τις καλύτερες όμως ερωτήσεις, ήταν αυτή για το ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε πίσω στον Δικέφαλο και στην οποία απάντησε χωρίς σκέψη. Ποιος είναι;

Ιδού:

 

Ιδού και η συζήτηση για τη μεταγραφή στο εξωτερικό:


 






Άλλες σημαντικές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Ο Berbatov με την εμπειρια και την κλαση του δινει συμβουλες σε εσενα που εισαι φορ και στους υπολοιπους ?? Πως νιώθεις που που συνεργάζεσαι με τον Μπερμπατοφ? Πιστεύεις πως η παρουσία και μόνο του Μπερμπάτοφ μπορεί να βελτιώσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ. ?

Απάντηση:O #Berbatov με την εμπειρία του δίνει συμβουλές σε όλους μας. Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με ένα τόσο σπουδαίο παίκτη.

Ερώτηση:Ποια ηταν η καλυτερη και ποια η χειροτερη στιγμη σου ολα αυτα τα χρονια στον ΠΑΟΚ;

Απάντηση: Η καλύτερη στιγμή μου είναι το γκολ με την Τότεναμ και η χειρότερη ο χαμένος τελικός που αναγκάστηκα να τον δω από την εξέδρα.

Ερώτηση:Προτιμας τον εαυτο σου μονος σου ως φορ, με δεκαρι πισω σου ή με παρτενερ στην κορυφη? Με τον Σαλπι ειχατε καλη συνεργασια? 

Απάντηση: Αυτό είναι κάτι που μόνο ο προπονητής μπορεί να το αποφασίσει. Και με τον #Salpi είχαμε άριστες σχέσεις.

Ερώτηση: πρωτάθλημα υπάρχει περίπτωση ν χτυπήσουμε κάποια στιγμή;; Γτ μόνο έτσι θα μπούμε ομίλους

Απάντηση: Όπως είπα και πριν δουλεύουμε συνεχώς για να φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελάθηκε ο Αλαφούζος! Τι έταξε στους παίκτες του;