Αναλυτικά: «Κατά την άποψη μου έγινε ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μας. Μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε τακτικά ήμασταν πολύ καλά και δεν αφήναμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Σκοράραμε δύο φορές με το πρέσινγκ και το πλάτος στο γήπεδο και αν είχαμε μεγαλύτερη ηρεμία θα κάναμε και άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεχθήκαμε κρύα γκολ και χάσαμε την ηρεμία μας. Έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά θα πρέπει να είμαστε και δυσαρεστημένοι γιατί μέχρι το δεύτερο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σαν ομάδα και κυρίως την αυτοπεποίθηση μας για να παίρνουμε αποτελέσματα. Τελείωσε το παιχνίδι. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε μία συνέχεια με καλούς αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και όχι 60 όπως έγινε και σήμερα» είπε και πρόσθεσε:

«Πολλά νέα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα φέτος. Έχω πει και άλλη φορά ότι γίνονται άνδρες στην Σούπερλιγκ. Χτίζουμε μία ομάδα για το μέλλον και είμαι σίγουρος ότι και για τα επόμενα τρία χρόνια η βάση θα είναι νεαροί ποδοσφαιριστές. Αυτό χτίζουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»

Για την συνέχεια:

«Το μόνο που κάνουμε είναι να εμψυχώσουμε τους παίκτες για την συνέχεια. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Να βρούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε»

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Το ότι βάλαμε τρία γκολ και δεν νικήσαμε είναι σίγουρα κάτι που με προβληματίζει και πρέπει να το διορθώσουμε. Το γκολ πάντως στο τέλος νομίζω ότι μετράει θετικά στην ψυχολογία. Αυτοί που έχουν θάρρος και θράσος δεν αποτυγχάνουν ποτέ και οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν»

Συνέχισε:

«Πιέσαμε ψηλά τον ΠΑΟΚ γιατί έτσι ο αντίπαλος δεν θα είχε ηρεμία αλλά δεν φτάνει αυτό να γίνεται για 60 λεπτά. Γι’ αυτό λέω ότι το πλάνο πρέπει να εφαρμόζεται για 90 λεπτά»

Αν ήταν θέμα ατυχίας:

«Την στιγμή που έβαλα τον Πουρτουλίδη δεν είχα στο μυαλό μου να πάμε πίσω για να κρατήσουμε το 2-1. Θεωρώ τον Τζιόλη έναν παίκτη κλειδί για τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να ισορροπήσουμε περισσότερο το ματς. Δυστυχώς δύο λεπτά μετά την αλλαγή έγινε να δεχθούμε και γκολ»

Για τον Χουάντερσον:

«Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι θα παίζει ο καλύτερος. Μιλάμε καθημερινά και είναι επαγγελματίας. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γεγονός που είναι πολύ ευχάριστο»

Για τον Μπουλούτ:

«Μέχρι το λεπτό που έπαιξε για τον ρόλο που τον επιλέξαμε το έκανε πολύ καλά. Έβγαλε πάθος και πίεσε ψηλά. Κάποια στιγμή θεωρώ ότι κουράστηκε και έπρεπε να μπει ένας παίκτης να κρατήσει περισσότερο την μπάλα»

Για την αντίδραση του Μπουλούτ όταν βγήκε που έδειξε δυσαρεστημένος:

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας παίκτης με ενδιαφέρει η ομάδα. Αυτό είναι εσωτερικό θέμα και θα το λύσω εγώ