Facebook Pixel Επίθεση ΠΑΟΚτσήδων σε Ραπτό! "Θα κάτσω να με..."!
| 2016-02-18 00:30:00

Επίθεση ΠΑΟΚτσήδων σε Ραπτό! "Θα κάτσω να με..."!

Επίθεση ΠΑΟΚτσήδων σε Ραπτό! "Θα κάτσω να με..."!

Χαμός στο γήπεδο της Τούμπας με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης! Γιατί του την έπεσαν, τι του είπαν για τον Ολυμπιακό και τι φοβερή απάντηση τους έδωσε; 

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Τούμπα, όπου διεξήχθη ο τελικός της ΕΠΣΜ, μεταξύ Μακεδονικού και Θερμαϊκού.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον ραδιοφωνικό παραγωγό Κωστή Ρατόπουλο, που βρέθηκε στο γήπεδο, με κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί για να δουν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, 5-10 άτομα τον πλησίασαν και του τα ...έχωσαν για όσα λέει αυτός και οι καλεσμένοι του στις εκπομπές του τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρει σάιτ της Θεσσαλονίκης, ο Ραπτόπουλος συνομίλησε μαζί τους και προσπάθησε να τους απαντήσει για όσα τον κατηγορούσαν.

Μάλιστα, ο "Ραπτό" πέταξε και μία κορυφαία ατάκα στη στιγμή της έντασης, όταν τους είπε πως θα ...καθόταν να τον δείρουν, αν διαφωνούσαν με όσα υποστήριζε!

Όπως κυκλοφόρησε, πάντως, αντικείμενο του επεισοδίου, το οποίο μάλιστα προκάλεσε την προσοχή όλων των θεατών του αγώνα, ήταν το αν πρέπει να φιλοξενούνται οπαδοί του Ολυμπιακού στις εκπομπές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags