Ο Γρηγόρης Κόκκινος κανόνισε «το ραντεβού» και ο Κωστής Ραπτόπουλος δίνει συμβουλές στον Ιγκόρ Τούντορ για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αυτή η εμμονή σου με την τακτική και το πώς θα πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο εξωγήινε. Με έφαγες, αλλά στο έκανα το ραντεβού και να δω τι θα καταφέρεις. Ορίστε ο Τούντορ φαλακροκόρακα, πες του αυτά που πιστεύεις, τι θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ και πια τακτική θα πρέπει να ακολουθήσει, προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στο παιχνίδι κυπέλου με τον Ολυμπιακό.

Λοιπόν Ιγκόρ, άκου τον σοφό αν θέλεις να πάρεις το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μη δείξεις ότι πιστεύεις ότι είναι ντεφορμέ ο Ολυμπιακός, άφησε τον και αυτόν και την Τούμπα να νομίζουν ότι είναι το μεγάλο αφεντικό. Θωρακίσου όπως έκανες στο δεύτερο ημίχρονο με την Τρίπολη. Ο Ολυμπιακός βιολογικά είναι τελειωμένος και θέλει αργό ρυθμό στο παιχνίδι.

Βρε καλέ μου άνθρωπε, 30000 τρελοί θα είναι στις κερκίδες και θέλουν να δούνε τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο παιχνίδι, να τον κάνω σκόνη τον Ολυμπιακό. Θέλουν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τα παλτά που μου έφερε ο Δανός, είδα και έπαθα να βάλω μια τάξη στην ομάδα. Άσε που έχω και τον μπελά που λέγετε Μπερμπάτοφ και όταν τον αφήνω έξω, όλοι με ξεφωνίζουν.

Άσε τον κόσμο να λέει, γιατί το αποτέλεσμα μετράει και επειδή η χρονιά είναι χαμένη έτσι κι αλλιώς, αν αποκλείσεις τον Ολυμπιακό, θα είσαι επιτυχημένος και θα ξεχαστούν όλα. Εγώ σε συμβουλεύω όπως έπαιξες στα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, με την ομάδα σου να έχει το δεύτερο ρόλο, έτσι να κατέβεις και τώρα. Έχεις την ευλογία η ομάδα να βρίσκει ρυθμό, τη στιγμή που ο μπελάς που λέγεται Μπερμπάτοφ είναι τραυματίας.

Εσύ πιστεύεις ότι με το που θα δει ο κόσμος την ομάδα πίσω από την σέντρα να περιμένει τον Ολυμπιακό, δεν θα αρχίσουν τα ξεφωνητά; Θα δεχθούν ότι με το υλικό που έχω, μπορώ να κερδίσω το παιχνίδι μόνο στην κλοπή και με κόντρα επιθέσεις;

Όταν θα φεύγει ο ΠΑΟΚ βολίδα στην κόντρα με Ροντρίγκες, Μακ, Κίτσιου, Πέλκα και Μυστακίδη, κόντρα στα αργά χαφ και στόπερ του Ολυμπιακού, να δεις χαρές που θα κάνει ο κόσμος. Όσο για τον Μπερμπάτοφ, να σου πω ότι είναι ο πλέον ακατάλληλος για τέτοια παιχνίδια αιφνιδιασμού, γιατί ο ίδιος έχει χαλάσει ότι αντεπίθεση έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ηρακλής

Τουλάχιστον απαράδεκτη ήταν η εμφάνιση της ομάδας του Ηρακλή στο Περιστέρι, στην ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Δεν είδαμε πάθος, δεν είδαμε τσαγανό, δεν είδαμε τίποτα. Ούτε ευκαιρίες, ούτε ποδόσφαιρο. Βέβαια, όλοι έχουν δικαίωμα στην κακή εμφάνιση και φυσικά και δεν θα σταυρώσουμε κανέναν για αυτό το αποτέλεσμα αλλά ήρθε σε λάθος στιγμή. Ήρθε την ώρα που είχες την ευκαιρία να πιάσεις την έκτη θέση και να δείξεις ότι μπορείς να διεκδικήσεις την είσοδο σου στην πεντάδα.

Ηρακλής 2

Αν ήσουν κάποιος, ο οποίος δεν παρακολουθεί ελληνικό πρωτάθλημα και σου έλεγαν ότι η μια από τις δυο ομάδες παίζει ημιτελικό κυπέλου την Πέμπτη, θα έλεγες ότι αυτή είναι ο Ηρακλής και όχι ο Ατρόμητος. Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά στην «διάθεση» που έδειχναν οι δυο ομάδες την Δευτέρα. Και το χειρότερο όλων δεν είναι η ήττα, αυτή είναι πάντα ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει να το υπολογίζεις. Το πρόβλημα είναι τα έσοδα που θα χάσει η ομάδα από τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ευτυχώς που δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ

ΚΟΚ Θέλω ρε φαλακρέ, να παίξει στο Καραϊσκάκη και με δικό του γκολ να πάρουν την πρόκριση

ΡΑΠ Πιο πολλές πιθανότητες έχει να σηκωθεί ο Παπανδρέου από το μνήμα και να σκίσει το μνημόνιο, παρά να πάρει ο ΠΑΟΚ πρόκριση με γκολ του Μπερμπάτοφ

Ραπτόπουλος

Sold out

Συγκαμένο τον βλέπω τον λαό του ΠΑΟΚ. Άλλες χρονιές, όταν δεν υπήρχαν τα πολλά διαρκείας, τα εισιτήρια εξαφανίζονταν σε μια μέρα και γινόταν sold out. Τώρα με το ρυθμό που πάνε, πάλι καλά που δεν μας έδωσαν να κληρώσουμε κανένα εισιτήριο

Ονειρεύεται

Αυτός ο Σαββίδης μοιάζει με τον απέναντι τον Κόκκινο. Εκφράζει μια άποψη που όνειρο επιθυμία και την παρουσιάζει σαν πραγματικό στόχο. Σαν το θείο μου το Σίμο ένα πράγμα που ονειρευόταν την Κλαούντια Καρντινάλε αλλά το βράδυ κοιμόταν με την θεία μου την Αγγελική.

Ταβάνι

Σαν πολύ άνοιξε η όρεξη των οπαδών του Ηρακλή που έκαναν όνειρα για πεντάδα και Ευρώπη. Αντί να κάνουν το σταυρό τους που δεν χρειάστηκαν κομπιουτεράκια και έσωσαν τόσο νωρίς την κατηγορία μου είχαν και μεγάλες απαιτήσεις. Πολύ καλή και επιτυχημένη η χρονιά ήταν αυτή για τον Ηρακλή έπιασε ταβάνι.

Πηγή: Metrosport