Facebook Pixel Σήκωσε το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ με γκολ στο 110'! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-21 22:09:00

Σήκωσε το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ με γκολ στο 110'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήκωσε το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ με γκολ στο 110'! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με λυτρωτή τον Μάτα και ήρωα τον Λίνγκαρντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Κρίσταλ Πάλας (2-1) και κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας.
 

Επιτέλους κούπα για τη Γιουνάιτεντ που “χρυσώνει το χάπι” για την ομάδα και τον Λουίς Φαν Χάαλ μετά από μια κακή σεζόν.

Στο... θρίλερ του “Γουέμπλεϊ”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη αλλά και άτυχη καθώς είχε δυο δοκάρια με τους Μαρσιάλ και Φελαϊνί. Παρ' όλα αυτά, η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί με σουτ-βολίδα του Πάντσεον από πλάγια θέση στο 78'!

Οι “μπέμπηδες”, ωστόσο βρήκαν τη λύση ισοφαρίζοντας με αριστερό σουτ του Μάτα στην κίνηση στο 81' και έστειλαν το ματς στην παράταση!

Εκεί, τα πράγματα έδειξαν να στραβώνουν αφού ο Κρις Σμόλινγκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν πτόησε τη Γιουνάιτεντ, η οποία πήρε τη νίκη και μαζί την κούπα χάρη σε εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ του Λίνγκαρντ στο 110'!

Οι συνθέσεις:

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Σκοτ Νταν (90'+4 Μαριάπα), Ντιλέινι, Σουαρέ, Τζέντινακ, Καμπάιγ (72' Πάντσεον), ΜακΆρθουρ, Ζαά, Μπολασί, Γουίκαμ (86' Γκέιλ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο (66' Νταρμιάν), Κάρικ, Φελαϊνί, Ρούνεϊ, Μάτα (90' Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (72' Άσλεϊ Γιανγκ).

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags