Facebook Pixel Η αποκάλυψη για τα πρώτα… βήματα του Ρόνι στην Παρί – Κι όμως, έτσι έγινε παικταράς!
| 2016-09-21 00:03:00

Η αποκάλυψη για τα πρώτα… βήματα του Ρόνι στην Παρί – Κι όμως, έτσι έγινε παικταράς!

Η αποκάλυψη για τα πρώτα… βήματα του Ρόνι στην Παρί – Κι όμως, έτσι έγινε παικταράς!

Δεν θα πιστέψετε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών μετά την αποκάλυψη για τις... προπονητικές του συνήθειες στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ξέραμε ότι ο Ροναλντίνιο δεν ήταν και ο μεγαλύτερος φαν της δουλειάς, όχι όμως και ότι δεν προπονούταν καθόλου μέσα στην εβδομάδα!

Τουλάχιστον, αυτό υποστήριξε ο παλαιός συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Λερουά, ο οποίος αποκάλυψε πως ο "Ρόνι" εμφανιζόταν στην προπόνηση μονάχα τις Παρεσκευές ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου!

Παράλληλα, ο παλαίμαχος πάικτης εξέφρασε την άποψη ότι ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να συνδυάσει τα νυχτοπερπατήματα με την καριέρα όπως και ο συμπατριώτης του, Ρομάριο, αλλά όχι με την ίδια επιτυχία.

Φανταστείτε, τι παραπάνω θα είχε καταφέρει αυτός ο άνθρωπος εάν με λίγη εάν μόνο το ταλέντο του ήταν ικανό να τον κάνει αν΄τικείμενο λατρείας για τους ποδοσφαιρόφιλους παγκοσμίως!

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Λερουά:

"Ο Ροναλντίνιο δεν προπονιόταν καθόλου μέσα στην εβδομάδα και απλώς εμφανιζόταν τις Παρασκευές για το παιχνίδι του Σαββάτου. Νομίζω ότι προσπαθούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Ρομάριο, ο οποίος επίσης έβγαινε κάθε βράδυ. Ωστόσο, δεν είχε την ίδια επιτυχία".

"Κάθε πρωί ερχόταν με γυαλιά ηλίου. Άλλαζε και πήγαινε κατευθείαν στο τραπέζι του μασάζ για να κοιμηθεί. Παίκτες με μεγάλο ταλέντο όπως αυτός είναι λιγάκι τρελοί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags